SEXKITTEN: "Kylie" poserer på alle fire med rumpa i været. En skikkelig "sexkitten" med andre ord. Foto: All Over Press
SEXKITTEN: "Kylie" poserer på alle fire med rumpa i været. En skikkelig "sexkitten" med andre ord. Foto: All Over PressVis mer

Kylie på alle fire

Kylie Minogue misliker kinky Madame Tussaud-figur.

SEHER.NO: Sexy popdiva Kylie Minogue (39) ble svært opprørt da hun fant ut at voksmuseet Madame Tussauds hadde laget en ny og småkinky voksfigur av henne, melder Contactmusic.com.


For Madame Tussauds hadde nemlig valgt å plassere "Kylie" på alle fire, med en minimalt bekledd rumpe rett i været.


Og på tross av at den ny-friske 39-åringen har "blottet" rumpa for publikum før, hevder hun hun at hun aldri ville tillatt museet å lage en slik figur dersom hun hadde visst hvordan den ville bli seende ut.


 - Jeg har ikke godkjent det der. Det har jeg så absolutt ikke gjort. Jeg ble helt sjokkert. Jeg kom tilbake fra en reise og satt i bilen med avisene, og plutselig så  jeg det der...jeg ble bare så...følte meg bare så utrolig ydmyket, totalt ydmyket! Jeg er fortsatt opprørt over det og synes ikke det var morsomt i det hele tatt. Og så var det jo ingenting vi kunne gjøre med det, uttalte en opprørt Kylie.


Madame Tussauds skal ha erstattet "kinky Kylie" med en mer beskjeden utgave tidligere i år, dermed ble Kylie den eneste kjendisen etter dronning Elizabeth II som har hatt hele fire figurer laget i hennes bilde.


Se Kylies virkelige rumpe-prakt i musikkvideoen til "Spinning around":LES OGSÅ: - Vil adoptere baby