Kylie Jenner

Kylie overrasket med nye bilder av datteren

- Hva var livet mitt før deg, Stormi?

OVERRASKET: Realitystjernen Kylie Jenner fylte 21 år torsdag denne uken, og i den anledning valgte hun å dele to nye bilder av seg selv sammen med datteren. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: Realitystjernen Kylie Jenner fylte 21 år torsdag denne uken, og i den anledning valgte hun å dele to nye bilder av seg selv sammen med datteren. Foto: NTB scanpix Vis mer

Realitystjernen Kylie Jenner (21) ble mamma for første gang i februar, da datteren Stormi kom til verden.

Nylig informerte 21-åringen følgerne sine på Instagram at hun ikke kom til å dele flere bilder av datteren sin, men nå har pipa fått en annen lyd.

I forbindelse med bursdagen sin torsdag, delte hun nemlig to bilder av seg selv og datteren på Instagram - til stor glede for fansen.

I skrivende stund har det ene bildet fått over ti millioner likerklikk samt 103 000 kommentarer.

«Sparker i gang bursdagen min i kveld med min mest spesielle gave. Hva var livet mitt før deg, Stormi? Jeg elsker deg, min lille engel», skriver hun til det ene bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Til det andre bildet har hun skrevet «hjertet mitt».

my heart

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Slettet alle bilder

I juni slettet Jenner alle bildene av datteren sin i sosiale medier. Dette fikk fansen til å spekulere i årsaken til at hun stoppet med eksponeringen av barnet.

Daily Mail, The Independent og The Sun hevdet å ha snakket med flere forskjellige kilder, som alle hadde ulike forklaringer.

Overfor People, sitert av Independent, fortalte en kilde at bildenekten skyldtes slemme kommentarer.

- Kylie følte seg så beskyttende overfor babyen sin da hun var gravid. Det er derfor hun ikke delte noen gravidbilder. Men etter at Stormi ble født, har hun vært den stolteste moren, sa kilden, og fortsatte:

- Hun kunne ikke vente med å vise fansen Stormi. Hun la ut bilder, fordi hun var så glad for å ha blitt mamma. Dessverre er sosiale medier et galehus. Folk kom med mange stygge kommentarer.

Realitystjernen skal ha blitt svært overrasket over at følgerne hennes kom med negative kommentarer om bilder av hennes vesle øyensten.

Kritikk

Siden den unge stjernen ble mor for første gang, har hun måttet tåle hets og kritikk om morsrollen.

Da hun og kjæresten Travis Scott (26) var i Paris i forbindelse med moteuken i juni, var følgerne hennes raskt ute med å lire fra seg kritikk i kommentarfeltet hennes.

Til en såkalt «selfie» på gata i den franske storbyen reagerte flere på at den relativt ferske moren er så mye på reisefot.

«Ja, selvsagt fokuserer hun på å vise frem seg selv i stedet for å sette av tid til å være med Stormi», skrev en hissig Instagram-bruker.

Saken fortsetter nedenfor.

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

«Prøv heller å være en mamma», skrev en annen.

Andre mistenkte at hun slettet bilder av datteren på profilen sin fordi hun heller vil ha rampelyset på seg selv.

«Du fjernet bilder av barnet ditt fordi hun stjal oppmerksomheten din», skrev en tredje person.

Den unge realitystjernen virket imidlertid ikke særlig berørt av kritikken. Ifølge E!News skal nemlig vesle Stormi ha blitt med de ferske foreldrene til Paris.

Kylie Jenner og Travis Scott, som egentlig heter Jacques Webster, ble sammen i mai i fjor - kun én måned etter at Kylie og rapperen Tyga (28) gjorde det slutt.

Duoen hadde et stormfullt forhold i flere år, og gjorde det slutt flere ganger før de gjorde det slutt for alvor i april i fjor.

LES OGSÅ: Festet med Scott etter bruddet