Kylie Minogue til Nobelkonserten

Den australske popstjernen ankommer Oslo i desember.

TIL OSLO: Kylie Minogue skal stå på scenen under Nobels Fredspriskonsert i Oslo Spektrum i desember. Nyheten ble annonsert fredag denne uken.
TIL OSLO: Kylie Minogue skal stå på scenen under Nobels Fredspriskonsert i Oslo Spektrum i desember. Nyheten ble annonsert fredag denne uken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Kylie Minogue (44) skal være med og kaste glans over Nobels Fredspriskonsert i Oslo Spektrum den 11. desember.

Dermed havner hun på samme scene som blant andre  R&B-stjernen Ne-Yo (33), Jennifer Hudson (31) og norske Susanne Sundfør (26). Og om du ønsker å få med deg den stjernespekkede begivenheten på nært holdt, finnes det fortsatt håp:

- Med annonseringen av Kylie Minogue har vi også lagt ut flere billetter i salg. Det blir fullt i Oslo Spektrum, men det er altså billetter tilgjengelig nå, sier Dag Hvaring, presseansvarlig for Nobelkonserten, til Seoghør.no.

«Can't Get You Out of My Head»-sangeren følger i fotsporene til en lang rekke store artister - blant andre Rihanna (24), Paul McCartney (70), Mariah Carey (42) og Alicia Keys (31).

Minogue, som tidligere har avslørt at hun gjerne skulle hatt en rolle i «Sex og singelliv»-filmene, er sikkert godt fornøyd med å få møte Sarah Jessica Parker (47) mens hun er i Oslo.

Parker, mest kjent som «Sex og singelliv»'s hovedperson Carrie Bradshaw, er nemlig vertskap for Nobelkonserten, sammen med Gerard Butler (43).

Årets Fredspriskonsert blir som alltid en stjernespekket affære, og i tillegg til Minogue, Ne-Yo, Hudson og Sundfør, skal følgende artister underholde:

Seal, IL VOLO, Milow, Fanfare Ciocarlia, OqueStrada, Karpe Diem og Laleh.

Konserten sendes på TV over hele verden, og artistenes opptredner når potensielt ut til 350 millioner husstander - i mellom 80 og 120 land.


I år vil Nobels Fredspriskonsert hedre den Europeiske Union (EU) som vinner av Nobels Fredspris, begrunnet av Den Norske Nobelkomité med at «Den Europeiske Union (EU) og dens forløpere har i mer enn seks tiår bidratt til å fremme fred og forsoning, demokrati og menneskerettigheter i Europa».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste seg med sønnen for første gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer