TIL OSLO: Kylie Minogue skal stå på scenen under Nobels Fredspriskonsert i Oslo Spektrum i desember. Nyheten ble annonsert fredag denne uken.
TIL OSLO: Kylie Minogue skal stå på scenen under Nobels Fredspriskonsert i Oslo Spektrum i desember. Nyheten ble annonsert fredag denne uken.Vis mer

Kylie Minogue til Nobelkonserten

Den australske popstjernen ankommer Oslo i desember.

SEOGHØR.NO: Popartisten Kylie Minogue (44) skal være med og kaste glans over Nobels Fredspriskonsert i Oslo Spektrum den 11. desember.

Dermed havner hun på samme scene som blant andre  R&B-stjernen Ne-Yo (33), Jennifer Hudson (31) og norske Susanne Sundfør (26). Og om du ønsker å få med deg den stjernespekkede begivenheten på nært holdt, finnes det fortsatt håp:

- Med annonseringen av Kylie Minogue har vi også lagt ut flere billetter i salg. Det blir fullt i Oslo Spektrum, men det er altså billetter tilgjengelig nå, sier Dag Hvaring, presseansvarlig for Nobelkonserten, til Seoghør.no.

«Can't Get You Out of My Head»-sangeren følger i fotsporene til en lang rekke store artister - blant andre Rihanna (24), Paul McCartney (70), Mariah Carey (42) og Alicia Keys (31).

Minogue, som tidligere har avslørt at hun gjerne skulle hatt en rolle i «Sex og singelliv»-filmene, er sikkert godt fornøyd med å få møte Sarah Jessica Parker (47) mens hun er i Oslo.

Parker, mest kjent som «Sex og singelliv»'s hovedperson Carrie Bradshaw, er nemlig vertskap for Nobelkonserten, sammen med Gerard Butler (43).

Årets Fredspriskonsert blir som alltid en stjernespekket affære, og i tillegg til Minogue, Ne-Yo, Hudson og Sundfør, skal følgende artister underholde:

Seal, IL VOLO, Milow, Fanfare Ciocarlia, OqueStrada, Karpe Diem og Laleh.

Konserten sendes på TV over hele verden, og artistenes opptredner når potensielt ut til 350 millioner husstander - i mellom 80 og 120 land.


I år vil Nobels Fredspriskonsert hedre den Europeiske Union (EU) som vinner av Nobels Fredspris, begrunnet av Den Norske Nobelkomité med at «Den Europeiske Union (EU) og dens forløpere har i mer enn seks tiår bidratt til å fremme fred og forsoning, demokrati og menneskerettigheter i Europa».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste seg med sønnen for første gang