Kylie Minogue:

Kylie Minogue har brutt med forloveden sin

Popstjernen skal ha mistenkt at forloveden Joshua Sasse var utro mot henne.

KNUST: Kylie Minogue skal være helt ødelagt etter å ha brutt forlovelsen med Joshua Sasse. Her er de avbildet utenfor en restaurant i London før jul. Foto: NTB scanpix 
KNUST: Kylie Minogue skal være helt ødelagt etter å ha brutt forlovelsen med Joshua Sasse. Her er de avbildet utenfor en restaurant i London før jul. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den australske popstjernen Kylie Minogue (48) har virket svært lykkelig etter at hun møtte skuespiller Joshua Sasse (29) i 2015.

Nå ser det imidlertid ut til at lykken har tatt slutt for «Spinning Around»-sangeren.

Sent torsdag kveld meldte The Sun og Daily Mail at 48-åringen har brutt forlovelsen sin med «Galavant»-stjernen.

Og nå har Kylie Minogue selv tatt bladet fra munnen og bekreftet bruddet på Instagram-kontoen sin.

I innlegget takker hun fansen for støtten og skriver at hun og Joshua kun ønsker det beste for hverandre:

«Takk for deres kjærlighet og forståelse etter nyheten om at Josh og jeg har bestemt oss for å gå hver til vårt. Vi ønsker kun det beste for hverandre mens vi begir oss mot nye horisonter» skriver Minogue til et bilde av en vakker soloppgang.

Det ferske Instagram-innlegget klinger dårlig med skriveriene til The Sun, som hevder at bruddet er alt annet enn gjensidig og vennskapelig.

The Sun hevder at Kylie er knust etter at hun valgte å kaste ut Joshua fra hjemmet sitt i London. Bruddet kommer i kjølvannet av Minogues mistanker om at forloveden var utro mot henne, ifølge avisen.

- Hun stoler ikke lenger på ham, sier en kilde til tabloidavisen.

- Kylie er helt ødelagt

Skal man tro innsidekildene til The Sun, mener popstjernen at Joshua har fått et stadig tettere forhold til den spanske skuespilleren Marta Milans (34) - og at han har holdt dette skjult for henne.

Kylie Minogue skal ha tatt av seg sin elskede forlovelsesring, og er langt nede etter det plutselige bruddet.

- Hun er helt ødelagt, hjertet hennes er fullstendig knust. Hun trodde irkelig at han var den rette, men nå stoler hun ikke på ham lenger, hevder en kilde overfor The Sun.

UTEN MARTA: På visningen av «No Tomorrow» i L.A. i september, poserte Joshua sammen med motspiller Tori Anderson. Marta Milans, som han skal ha fått et godt øye til, var derimot ikke å se. Foto: Brian To/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
UTEN MARTA: På visningen av «No Tomorrow» i L.A. i september, poserte Joshua sammen med motspiller Tori Anderson. Marta Milans, som han skal ha fått et godt øye til, var derimot ikke å se. Foto: Brian To/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Joshua og Marta spiller mot hverandre i den romantiske komiserien «No Tomorrow», som ble spilt inn i Vancouver i Canada i 2016. En kilde som skal ha jobbet med serien har følgende å si om de to motspillerne:

- Det er velkjent at Joshua og Martha hadde hatt et nært forhold i flere måneder, sier vedkommende til tabloidavisen.

Konfronterte forloveden

For et par uker siden kastet Kylie Minogue glans over moteuken i Paris, der hun strålte på flere motevisninger og fasjonable fester. Før hun reiste skal hun imidlertid ha hatt flere krangler med Joshua, ifølge The Sun.

Da hun kom tilbake fra Paris, bestemte hun seg angivelig for å kaste ut Joshua, som nå skal ha flyttet hjem til familiens hus i Herefordshire.

- Mens hun var i Paris ble Kylie mistenksom og reiste tilbake til London for å konfrontere Joshua. Hun bad ham umiddelbart om å forlate huset hennes, som han flyttet inn i i starten av forholdet, sier The Suns kilde.

Like før hun reiste ned til den franske moteuken, fortalte Kylie at hun ønsket å ta forlovedens navn når de giftet seg. Dét ser det ikke ut til å bli noe av nå. 48-åringen skal for øvrig ha blitt observert uten forlovelsesringen sin forrige helg.

REISTE BORT: Kylie Minogue avbildet sammen med skuespiller Melissa George under moteuken i Paris i januar. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
REISTE BORT: Kylie Minogue avbildet sammen med skuespiller Melissa George under moteuken i Paris i januar. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Tradisjonell kunngjøring

Det var i februar i fjor nyheten kom om at «I Should Be So Lucky»-sangerinnen hadde forlovet seg med sin 20 år yngre skuespiller-kjæreste.

GODE TIDER: På ARIA Music Awards i november var både Joshua og Kylie iført t-skjorter for likekjønnet ekteskap i Australia. Foto: Dylan Robinson/Newspix/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
GODE TIDER: På ARIA Music Awards i november var både Joshua og Kylie iført t-skjorter for likekjønnet ekteskap i Australia. Foto: Dylan Robinson/Newspix/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Ryktene om en forlovelse spredte seg som ild i tørt gress på nettet tidligere den måneden, etter at Joshua angivelig skrøt av forholdet med Kylie på en kjendisfest.

- Kylie vil kanskje ikke si noe, men Josh er ikke like ivrig etter å holde det hemmelig. Han fortalte stolt om forloveden sin til flere gjester, og spøkte med at han ikke ville slite med å komme inn på fester sammen med henne, sa en anonym kilde til The Sun den gang.

Kort tid etter ble forlovelsen bekreftet i form av en kunngjøring i den britiske avisen The Daily Telegraph, i samme stil som forlovelsene til henholdsvis «Sherlock»-stjernen Benedict Cumberbatch (40) og Spice Girls-medlem Geri Halliwell (44).

Etter at Kylie og Joshua forlovet seg, erklærte paret at de ønsket å vente med å gifte seg til Australia hadde innført likekjønnet ekteskap.

- Jeg vil fortelle dere i dag på mine og hennes vegne at så lenge likekjønnet ekteskap ikke er lovlig i Australia vil vi ikke gifte oss, sa Joshua Sasse i et tv-program i fjor høst.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke lyst til å bringe barn inn i verden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer