Kylie Minogue gjør som Sandra Lyng

Det er ikke bare musikken de to artistene har til felles. Se bildene!

VISER RUMPA: Både Kylie Minogue og Sandra Lyng er modeller for undertøysmerket Sloggi.  Foto: Sloggi
VISER RUMPA: Både Kylie Minogue og Sandra Lyng er modeller for undertøysmerket Sloggi. Foto: Sloggi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artisten Sandra Lyng (28) viste en ny side av seg selv, da hun i fjor høst debuterte som modell for undertøysmerket Sloggi.

Nå har også den australske popstjernen Kylie Minogue (47) blitt ambassadør for den populære undertøysprodusenten. Kylie har designet to sømløse hipstere, en til dag og en til kveldsbruk.

Og Kylie stiller også selv opp som modell for undertøyet.

- Undertøyet føles som et nytt hudlag. Det er usynlig, også under veldig tilsittende klær. Du glemmer at du har det på! Jeg elsker tanken på at kvinner rundt om i Europa skal ha på seg disse, sier «Spinning Around»-sangerinnen i en pressemelding.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT: Som ambassadør for Sloggi har Kylie Minogue inngått et designsamarbeid med merket og designet to sømløse hipstere. Foto: Sloggi
FLOTT: Som ambassadør for Sloggi har Kylie Minogue inngått et designsamarbeid med merket og designet to sømløse hipstere. Foto: Sloggi Vis mer

Utstilt som voksdukke

Den flotte 47-åringen avduket nylig en virkelighetstro kopi av seg selv ved den verdenskjente turistattraksjonen Madame Tussauds i London.

- Jeg synes hun ser bra ut. Å se henne ansikt til ansikt i dette antrekket er fantastisk. Det er en stor ære at de har laget så mange versjoner av meg, sa Kylie etter fotoshooten, ifølge BT.com.

Australian singer Kylie Minogue poses with her wax figure at Madame Tussauds in London, Britain December 8, 2015. REUTERS/Stefan Wermuth Foto: Reuters
Australian singer Kylie Minogue poses with her wax figure at Madame Tussauds in London, Britain December 8, 2015. REUTERS/Stefan Wermuth Foto: Reuters Vis mer

- Som å gå naken

Sandra Lyng er på sin side ikke blitt støpt i voks ennå, men artisten var ikke i tvil da hun ble spurt om å stille i undertøyet.

Saken fortsetter under bildet.

VELDREID: Sandra Lyng viste sine flotte former da hun stilte som modell for Sloggi. Foto: Sloggi
VELDREID: Sandra Lyng viste sine flotte former da hun stilte som modell for Sloggi. Foto: Sloggi Vis mer

- Det er et kult merke! Det har eksistert lenge, og jeg har alltid brukt det. Det kjennes ut som at du går naken når du har det på, og den nye «Invisible»-kolleksjonen de har nå er også veldig sexy, sa Sandra til Seoghør.no i 2014.

Og på TV 2s høstlansering kort tid senere, røpet Sandra at hun selvsagt var iført Sloggi under kjolen sin.

Se intervju med Sandra og video fra høstlanseringen nedenfor:

Suksess i undertøyet

Sandra Lyng og Kylie Minouge er for øvrig ikke de eneste popartistene som har prøvd seg i undertøysbransjen.

Sommeren 2014 annonserte Britney Spears (34) at hun hadde designet sin egen, sexy undertøyskolleksjon i samarbeid med undertøysmerket Change. I september samme år besøkte popikonet Oslo i forbindelse med lanseringen av The Intimate Britney Spears i Europa.

Se video fra Britneys Oslo-besøk nedenfor:

«Work B*tch»-sangerens første kolleksjon var såpass suksessrik at hun slapp en ny kolleksjon våren 2015. Og Britney delte selvsagt en sensuell smakebit derfra i forkant av lanseringen.

LES OGSÅ: Fansen raser mot Miley

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer