Kylie kysset kjæresten fra scenekanten

Popartisten får ikke nok av spanske Andres... Se videoen!

KLINTE TIL: Kylie Minogue overrasket publikum med å kysse kjæresten Andres Veloncoso under en konsert i Spania tidligere denne uken. Foto: Fra Youtube
KLINTE TIL: Kylie Minogue overrasket publikum med å kysse kjæresten Andres Veloncoso under en konsert i Spania tidligere denne uken. Foto: Fra Youtube Vis mer
Se video av Kylies kyss nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Popartisten Kylie Minogue (42) har de siste to årene vært sammen med den spanske modellen Andres Veloncoso, og denne uken viste hun et publikum på titusenvis av mennesker at de to er mer forelsket enn noensinne.

Under en konsert i kjærestens hjemland, viste Kylie fram store bilder av ham på en skjerm mens hun sang låta «Cupid Boy», mens hun blåste smellkyss til ham.

Deretter bøyde hun seg ned fra scenen og kysset Andres - som stod på første rad - på munnen.

I forrige måned avslørte stjernen ifølge nettstedet Female First at hun vurderer å gifte seg med Andres, selv om hun er nervøs ved tanken på et bryllup.

Hun skal også ha lagt planer for å bli mamma, spesielt etter at søsteren Dannii i fjor fødte sønnen Ethan.

- Jeg vurderer adopsjon eller surrogatmor, og jeg ser aboslutt på de mulighetene fordi barn og familie er veldig viktig for meg.

Tidligere denne måneden kunne hun også feire fem års jubileum etter å ha blitt sin alvorlige kreftsykdom.

- Jeg føler jeg er tilbake for fullt, sier hun til den australske avisen Herald Sun ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå vurderer hun bryllup