Kylie Jenner og Tyga:

Kylie kledde av seg for å feire kjæresten

Realitystjernen overlot ikke mye til fantasien.

KLEDDE AV SEG: Kylie Jenner er kjent for å slå på stortromma, men overgikk seg selv i sosiale medier da hun erklærte sin kjærlighet til kjæresten Tyga på bursdagen hans. Se de sensuelle bildene i saken. Foto: Chrome/WENN.com, NTB scanpix 
KLEDDE AV SEG: Kylie Jenner er kjent for å slå på stortromma, men overgikk seg selv i sosiale medier da hun erklærte sin kjærlighet til kjæresten Tyga på bursdagen hans. Se de sensuelle bildene i saken. Foto: Chrome/WENN.com, NTB scanpix  Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Kardashian-klanen er kjent for å ha litt andre tilnærminger til ting enn folk flest. Det gjelder også når de skal feire noe eller feste.

De er kjent for overdådige fester, dyre gave og eksklusive gjestelister. Spesielt lillesøster Kylie Jenner (19) har markert seg som familiens store festjente, spesielt når det kommer til å feire kjæresten - den suksessrike rapperen Tyga.

Artisten ble nylig 27 år gammel, og det måtte selvfølgelig feires med pomp og prakt. Denne gangen har Kylie valgt en temmelig dristig måte å markere kjærestens bursdag på.

Hun har faktisk strippet bort nesten alt, utenom det helt essensielle i deres forhold - nemlig kjærligheten dem imellom.

For å feire kjæresten la hun rett og slett ut nakenbilder på Instagram.

Toppløs i fanget

Her er det bare å glemme et tradisjonelt bursdagskort, Kylie ville gjøre dette på egenhånd. Daily Mail skriver at hun på lørdag la ut flere utfordrende bilder på Instagram, der hun hyller kjæresten.

«Gratulerer med dagen, baby», skriver den 19 år gamle realitystjernen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer