Kylie Jenner og Tyga:

Kylie kledde av seg for å feire kjæresten

Realitystjernen overlot ikke mye til fantasien.

KLEDDE AV SEG: Kylie Jenner er kjent for å slå på stortromma, men overgikk seg selv i sosiale medier da hun erklærte sin kjærlighet til kjæresten Tyga på bursdagen hans. Se de sensuelle bildene i saken. Foto: Chrome/WENN.com, NTB scanpix 
KLEDDE AV SEG: Kylie Jenner er kjent for å slå på stortromma, men overgikk seg selv i sosiale medier da hun erklærte sin kjærlighet til kjæresten Tyga på bursdagen hans. Se de sensuelle bildene i saken. Foto: Chrome/WENN.com, NTB scanpix  Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Kardashian-klanen er kjent for å ha litt andre tilnærminger til ting enn folk flest. Det gjelder også når de skal feire noe eller feste.

De er kjent for overdådige fester, dyre gave og eksklusive gjestelister. Spesielt lillesøster Kylie Jenner (19) har markert seg som familiens store festjente, spesielt når det kommer til å feire kjæresten - den suksessrike rapperen Tyga.

Artisten ble nylig 27 år gammel, og det måtte selvfølgelig feires med pomp og prakt. Denne gangen har Kylie valgt en temmelig dristig måte å markere kjærestens bursdag på.

Hun har faktisk strippet bort nesten alt, utenom det helt essensielle i deres forhold - nemlig kjærligheten dem imellom.

For å feire kjæresten la hun rett og slett ut nakenbilder på Instagram.

Toppløs i fanget

Her er det bare å glemme et tradisjonelt bursdagskort, Kylie ville gjøre dette på egenhånd. Daily Mail skriver at hun på lørdag la ut flere utfordrende bilder på Instagram, der hun hyller kjæresten.

«Gratulerer med dagen, baby», skriver den 19 år gamle realitystjernen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

happy birthday baby 💋

Et bilde publisert av Kylie (@kyliejenner)

På et av bildene sitter artisten med ansiktet godt plantet ned i Kylies bryster, som for anledningen er helt ute i det fri. Hånda har han også i buksa hennes.

Bildet har fått over to og en halv million likerklikk, og i kommentarfeltet renner det over av hjerter og gratulasjoner. Tyga virker fornøyd, og smiler bredt på det andre bildet kjæresten har delt fra den sensuelle fotoseansen.

Men om du tror at bildet ovenfor er det drøyeste 19-åringen har lagt ut på Instagram denne uken, må du tro om igjen. For første gang har nemlig realitystjernen vist fram brystvortene sine. Og dét i sexy undertøy.

Artikkelen fortsetter under bildet.

@thekylieshop

Et bilde publisert av Kylie (@kyliejenner)

I en rekke bilder, som promoterer hennes egen undertøyskolleksjon, ser man brystene hennes i gjennomsiktige blonde-BHer. Da fikk fansen også se at hun har piercinger i brystvortene.

De pikante undertøysbildene har vekket reaksjoner i sosiale medier. Foruten å være likt av flere millioner mennesker verden over, flommer kommentarfeltet over av hatkommentarer.

Kylie blir blant annet kalt vulgær, men hun ser ikke ut til å bry seg stort.

Storslått bursdag for stesønnen

Da Tygas sønn King Cairo (4) feiret bursdag i oktober, så Kylie og Tyga ut til å være mer forelsket enn noensinne.

Festen hadde fått et Ferrari-tema, fordi den lille gutten elsker den italienske sportsbilen.

Det innebar ifølge People blant annet en stor oppblåsbar bil i svømmebassenget og flere miniatyrbiler spredd utover gjestenes bord.

Både King Cairo og hans pappa var kledd i Ferrari-klær, mens Kylie hadde valgt en Ferrari-jakke over sin hvite, tettsittende kjole.

Paret hadde også sørget for at det var flere ekte Ferrarier parkert utenfor festen.

Til stede på festen var flere av Kylies berømte slektninger, som søsteren Kendall Jenner, moren Kris Jenner og søsteren Kourtney Kardashian med sine barn. Også Kim Kardashians datter North West var til stede.

Moren til King Cairo er modellen Blac Chyna, som nå har fått barn med Kylies halvbror Rob Kardashian.

Da hun feiret sønnens bursdag, hadde også hun valgt et Ferrari-tema.

Også hun hadde flere Ferrarier i oppkjørselen og hadde også sørget for en kake pyntet med designen til det kjente bilmerket.

- Han fyller fire, så jeg visste at jeg måtte slå på stortromma, sa Blac Chyna i en Snapchat-video før den store dagen, ifølge People.

LES OGSÅ: Kylie tok en Kim Kardashian på sin egen bursdagsfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer