SLOGGI: Både Sandra Lyng Haugen og Kylie Minogue er modeller for undertøysmerket Sloggi.  Foto: All Over Press/PR-bilde Sloggi
SLOGGI: Både Sandra Lyng Haugen og Kylie Minogue er modeller for undertøysmerket Sloggi. Foto: All Over Press/PR-bilde SloggiVis mer

Kylie kaster klærne etter Sandra

Tre måneder etter at den norske artisten lanserte sin nye «Sloggi»-kampanje, stiller Kylie Minogue opp for undertøysmerket.

SEOGHØR.NO: I august kom nyheten om at Sandra Lyng Haugen (27) debuterte som undertøysmodell for merket «Sloggi».

Nå gjør Kylie Minogue (46) det samme.

- Jeg er utrolig glad for samarbeidet med Sloggi og liker at man skal være tro mot sine egne verdier. Sloggimerket har også utviklet seg mye, og vi deler den samme lidenskapet for frihet. Det er en glede å samarbeide med de, sier Kylie Minouge i en pressemelding ifølge Ekstrabladet.dk.

Den australske skjønnheten er bare 152 centimeter høy, og ser fantastisk ut for sine 46 år.

Flere utenlandske medier ser på det som en overraskelse at Kylie ville fronte et slikt merke. Sangerinnen er nemlig kjent for å foretrekke mer eksklusive merker, som Valentino.

FLOTT: Kylie Minouge er blitt undertøysmodell for Sloggi. 
 Foto: All Over Press
FLOTT: Kylie Minouge er blitt undertøysmodell for Sloggi. Foto: All Over Press Vis mer

Da vår egen Sandra Lyng Haugen skulle ta bildene til kampanjen, avslørte hun til Seoghør.no at hun syntes det var pinlig å stille opp i bare undertøyet.

Støttes av kjæresten

- Det er ikke akkurat noe jeg har sett for meg, så det var litt flaut da jeg skulle ta bildene, men heldigvis var det en god kompis av meg som tok de. Så det ble helt greit, smilte den søte artisten overfor Se og Hør.no.

Se video-intervjuet med Sandra om undertøyskampanjen, under.

Alikevel var hun ikke i tvil da hun ble spurt om å være modell for merket.

BEHAGELIG: Sandra Lyng Haugen synes undertøyet til Sloggi er behagelig og pent.  Foto: Sloggi
BEHAGELIG: Sandra Lyng Haugen synes undertøyet til Sloggi er behagelig og pent. Foto: Sloggi Vis mer

- Det er et kult merke! Det har eksistert lenge, og jeg har alltid brukt det. Det kjennes ut som at du går naken når du har det på, og den nye «Invisible»-kolleksjonen de har nå er også veldig sexy, sa Sandra.

Tidligere i år fant hun kjærligheten med CLMD-artist Martin Bjercke (26). Han støtter kjærestens valg om å stille opp som undertøysmodell.

- Han syns bildene er fine! Han støtter meg, smiler Sandra.

LES OGSÅ: -Har sloggi under kjolen