Kylie kaprer Quart?

Kylie Minogue kan bli neste sommers store overraskelse på Quart-festivalen.

TILBAKE: Fansen har støttet Kylie gjennom kampen mot kreftsykdommen. Nå er hun klar til å dra på turne for å møte dem igjen. Foto: All Over PressAll Over Press
TILBAKE: Fansen har støttet Kylie gjennom kampen mot kreftsykdommen. Nå er hun klar til å dra på turne for å møte dem igjen. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spinning around!

Den australske pop-prinsessen forbereder sin første turnè etter kreftsykdommen - og Quart-ledelsen skal ifølge avisa Fædrelandsvennen være villig til å punge ut for å få henne innom Norge.

- Kylie er en spennende artist såpass kan jeg vel si, sier Jørgen Skauge i festivalledelsen til avisa. Han vil imidlertid ikke kommentere ryktene eller hvor mye festivalen er villige til å punge ut for den populære blondinen.

De siste årene har Kylie hatt en rekke hits i Norge med sanger som "Spinning around", "On a night like this" og duetten "Kids" med Robbie Williams.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer