Kylie Jenners rumpestunt gikk ikke som planlagt

Realitystjernen får kraftig kritikk etter at hun overrasket fansen på Instagram.

FÅR KRITIKK: Realitystjernen Kylie Jenner blir kritisert for å fremme usunne idaler blant ung jenter etter at hun på nytt reklamerer for en angivelig bryst- og rumpeforstørrende krem på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram
FÅR KRITIKK: Realitystjernen Kylie Jenner blir kritisert for å fremme usunne idaler blant ung jenter etter at hun på nytt reklamerer for en angivelig bryst- og rumpeforstørrende krem på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kylie Jenner (18) - som er kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» - vakte oppsikt i juni, da hun hevdet at en krem hadde gjort brystene hennes større.

Nå slår Kylie igjen et slag for kremen av merket «Pure Leef», ved å hevde at den har gjort underverker for rumpen hennes.

I et nytt innlegg på sin Instagram-side poserer 18-åringen med bakenden mot kamera og kremen i hånden, samtidig som hun oppfordrer alle gutter til å gi kjæresten sin produktet i gave på Valentindagen.

«@PureLeefs naturlige middel for forstørrelse av brystene og rumpen er effektive og uten bivirkninger. Den perfekte gaven på Valentindagen», skriver Kylie under bildet.

Kritiseres av fansen

Men realitystjernen må tåle kritikk fra flere av sine følgere for reklamestuntet.

«Det er virkelig det en jente ønsker seg fra en gutt - en krem som forstørrer brystene og rumpen!», skriver en fan under bildet ifølge Daily Mirror.

«Slutt med å fortelle løgner. Du bruker ikke denne kremen. Dette er bare en annonse. Du har sikkert fått over 300 000 dollar for å legge den ut», skriver en annen.

En Instagram-bruker som kaller seg «Phillygurl814» mener på sin side at Kylie er et dårlig forbilde for unge jenter.

«Det mest skuffende er at du får unge jenter som følger deg til å tro at de ikke kan trives med seg selv, slik de er skapt. Hvilken 18-åring trenger kremer for å forstørre brystene og rumpen?» undrer Instagram-brukeren.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR FAMILIE: Kylie Jenner sammen med sin far Bruce Jenner før han ble kjent som Caitlyn Jenner, og halvsøsteren Kim Kardashian. Foto: Stella Pictures
POPULÆR FAMILIE: Kylie Jenner sammen med sin far Bruce Jenner før han ble kjent som Caitlyn Jenner, og halvsøsteren Kim Kardashian. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kylie Jenner har i skrivende stund ikke kommentert kritikken hun har mottatt for reklamestuntet.

Stor forandring

Tidligere har den glamorøse 18-åringen også blitt utsatt for påstander om at hun har fikset på utseendet ved hjelp av kirurgi.

Kritikerne mener TV-stjernens kropp har forandret seg svært mye de siste årene og månedene. Leppene er større, nesen mindre, øynene mer åpne og ikke minst - brystene ser veldig mye større ut.

Saken fortsetter under bildet.

ER BLITT VOKSEN: Kylie Jenner fotografert på Billboard Music Awards i mai 2014, da hun var 16 år gammel.  Foto: Ap
ER BLITT VOKSEN: Kylie Jenner fotografert på Billboard Music Awards i mai 2014, da hun var 16 år gammel. Foto: Ap Vis mer

Jenner selv har imidlertid aldri bekreftet at hun har operert brystene sine eller noe som helst annet. I fjor innrømmet hun imidlertid at hun bruker såkalte fillere for å få fyldigere lepper.

- Nei, folkens, jeg har ikke brystimplantater! Alle er helt besatt av dette. Sannheten er at ettersom jeg har blitt eldre så har jeg lagt på meg syv kilo og kroppen min har forandret seg. Jeg har blitt større, forklarte Kylie på sin nye app i høst.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Saken fortsetter nedenfor.

Den unge realitystjernen har de siste månedene også fått mye oppmerksomhet for sitt av-og-på forhold til hip-hop stjernen Tyga (26), som i januar ble beskyldt for å ha trakassert 14 år gamle Molly O'Malia.

For noen uker siden skal Kylie og Tyga ha skilt lag for hittil siste gang, etter at han ble beskyldt for å ha vært utro med en brasiliansk modell.

TURBULENT FORHOLD: Kylie Jenner har i flere måneder datet hip-hop artisten Tyga. Men i januar tok forholdet slutt etter at han ble beskyldt for å ha vært utro. Foto: Splash News
TURBULENT FORHOLD: Kylie Jenner har i flere måneder datet hip-hop artisten Tyga. Men i januar tok forholdet slutt etter at han ble beskyldt for å ha vært utro. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Vraket kjæresten etter utrorykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer