<strong>GROVE ANKLAGER:</strong> Kjæresten til Kylie Jenner, rapperen Tyga (t.v), anklages for gjentatt upassende kontakt av 14-årige Molly O'Malia (t.h). Mandag tok hun til tårene på en pressekonferanse i New York. Her trøstes hun av advokat Gloria Allred.  Foto: NTB Scanpix/ AFP
GROVE ANKLAGER: Kjæresten til Kylie Jenner, rapperen Tyga (t.v), anklages for gjentatt upassende kontakt av 14-årige Molly O'Malia (t.h). Mandag tok hun til tårene på en pressekonferanse i New York. Her trøstes hun av advokat Gloria Allred. Foto: NTB Scanpix/ AFP Vis mer

- Kylie Jenners kjæreste trakasserte 14-åring

Unge Molly O'Malia brast i gråt da hun skulle fortelle om den ubehagelige opplevelsen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Rap-stjernen Tyga (26) skapte overskrifter da han innledet et forhold til den unge reality-stjernen Kylie Jenner (18), som var mindreårig da de to først ble koblet til hverandre.

Nå er rapperen igjen i hardt vær, etter at den 14-årige modellen og sangeren Molly O'Malia mandag anklaget ham for å ha trakassert henne på Instagram.

Tenåringsjenta snakket mandag ut på en pressekonferanse sammen med advokat Gloria Allred, etter at OK! Magazine publiserte en artikkel som indikerte at hun og Tyga hadde et seksuelt forhold. Det melder People.

Molly O'Malia tok til tårene mens hun snakket med de oppmøtte journalistene, og uttalte at hun kun hadde kontakt med rapperen via sosiale medier. Videre hevdet hun å ha avsluttet kommunikasjonen da Tyga forsøkte å få møte henne ansikt til ansikt.

- Sannheten er at Tyga kontaktet meg først. Han sendte meg en direktemelding på Instagram. Jeg visste hvem han var, men ble overrasket over at han kontaktet meg.

<strong>SÅRET:</strong> Molly O´Malia hevder at hun trodde Tyga (t.h), som er rapper og eier plateselskapet Last King Records, kontaktet henne om musikken hennes. Kontakten mellom dem førte til medieoppslag og hets av 14-åringen. Foto: Polaris/ NTB Scanpix
SÅRET: Molly O´Malia hevder at hun trodde Tyga (t.h), som er rapper og eier plateselskapet Last King Records, kontaktet henne om musikken hennes. Kontakten mellom dem førte til medieoppslag og hets av 14-åringen. Foto: Polaris/ NTB Scanpix Vis mer

- Jeg tenkte at det kunne dreie seg om musikken min, men han nevnte ikke det da han først henvendte seg til meg. Jeg syntes det var rart, men tenkte at han kom til å ta det opp i neste melding. Men han nevnte det ikke i neste melding, heller, uttalte O'Malia ifølge People.

Føler seg som et offer

Da Tyga, som er 12 år eldre enn henne, spurte om de skulle snakke sammen på «FaceTime», fikk Molly en vond smak i munnen. FaceTime er en Apple-tjeneste for videosamtaler.

- Det begynte å bli ubehagelig da han spurte meg om å FaceTime med ham. Han spurte meg om å FaceTime tre ganger, men jeg gjorde det ikke. På grunn av ubehaget jeg følte om hvorfor han ville snakke med meg, sluttet jeg raskt med å svare ham, la O'Malia til på pressekonferansen.

Den lyshårede 14-åringen understreket videre hva som var grunnen til at hun ønsket å stå frem:

- Jeg vil ikke at det som skjedde meg skal skje med noen andre unge jenter.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TØFF TID:</strong> Molly O&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#039;Malia uttalte på pressekonferansen på Omni Berkshire Hotel at det pixelerte bildet tabloidpressen brukte av henne, førte til at hun ble utsatt for mye negativ oppmerksomhet på nettet. Her viser advokat Gloria Allred frem det omtalte bildet i ikke-pixelert utgave. Foto: Polaris
TØFF TID: Molly O&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#039;Malia uttalte på pressekonferansen på Omni Berkshire Hotel at det pixelerte bildet tabloidpressen brukte av henne, førte til at hun ble utsatt for mye negativ oppmerksomhet på nettet. Her viser advokat Gloria Allred frem det omtalte bildet i ikke-pixelert utgave. Foto: Polaris Vis mer

Trolig sikter Molly O'Malia til den store trykket hun har opplevd etter at OK! Magazine påstod at hun kom mellom Tyga og kjæresten Kylie før jul. Ukebladet brukte et pixelert bilde av henne på forsiden sin i slutten av desember, men ifølge Heavy.com ble hun raskt identifisert på nettet.

- Jeg fortjener ikke den negative oppmerksomheten jeg har fått som følge av dette bildet, uttalte Molly på pressekonferansen - mens advokaten viste frem fotografiet.

Kritiserer Tyga

Advokat Gloria Allred, som også representerer kvinnene som beskylder Bill Cosby (78) for overgrep, har kommet med en uttalelse på vegne av Mollys mor, Anne Lowry O'Malia:

- Hun føler at det er fullstendig upassende for en voksen mann å kommunisere med den 14 år gamle datteren hennes, be om telefonnummeret hennes og spørre når hun kommer til L.A. 

Saken fortsetter under bildet.

<strong>RASER:</strong> Mollys mor, Anne Lowry O&amp;amp;amp;amp;amp;#039;Malia (ytterst t.h) er kritisk til både Tygas oppførsel og OK!Magazines artikkel.  Foto: Polaris
RASER: Mollys mor, Anne Lowry O&amp;amp;amp;amp;#039;Malia (ytterst t.h) er kritisk til både Tygas oppførsel og OK!Magazines artikkel. Foto: Polaris Vis mer

På ferie med Kylie

Ifølge People hevder Anne Lowry O'Malia at Tyga kontaktet datteren hennes «for noen uker siden». Det er usikkert om den påståtte kontakten mellom Molly og Tyga sammenfalt med det kortvarige bruddet mellom ham og Kylie Jenner i november:

- Hun har tatt ham i å lyve og snakke med andre jenter bak ryggen hennes før, og dette var dråpen som fikk begret til å flyte over. [Kylie] føler seg bedratt og er rasende, ødelagt og såret, sa en venn av Jenner til People den gang.

Etter å ha blitt gjenforent har Kylie og Tyga feiret jul sammen, og ifølge People er de to nå på skiferie med noen venner i Mammoth Lakes, California.

Saken fortsetter under bildene.

<strong>GJENFORENT:</strong> Tyga og Kylie Jennes gjorde det angivelig slutt en kort periode i november - ifølge OK!Magazine på grunn av Molly O&amp;amp;amp;#039;Malia. Denne julen har paret imidlertid kost seg sammen. Foto: Xposure/ NTB Scanpix
GJENFORENT: Tyga og Kylie Jennes gjorde det angivelig slutt en kort periode i november - ifølge OK!Magazine på grunn av Molly O&amp;amp;#039;Malia. Denne julen har paret imidlertid kost seg sammen. Foto: Xposure/ NTB Scanpix Vis mer

Avviser anklagene

Natt til tirsdag valgte Tyga å kommentere anklagene fra 14-årige Molly O'Malia. Der avviser 26-åringen at noe upassende har skjedd.

Rapperens manager, Anthony Martini, sier til TMZ at Tyga tok kontakt med Molly etter at teamet hans i Last King Records ble interessert i å signere henne som sanger. Ifølge Tyga var kommunikasjonen rent forretningsmessig.

Anthony Martini sier at Tyga faktisk bad 14-åringen om å sende ham noe av musikken sin, og at ting aldri ble «ubehagelige», slik hun påstår. Manageren legger til at Tyga ville FaceTime med Molly for å snakke business og se henne synge - mens han satt i studio med produsentene sine.

TMZ opplyser videre om at Molly, i tekstmeldinger TMZ har fått tilgang på, skrev at hun var 17 år gammel.

Ifølge TMZ har ikke Molly O'Malia planer om å gå til søksmål mot rapperen eller OK!Magazine.

<strong>PROFILERT PAR:</strong> Tyga og Kylie Jenner ble først kjent mens hun var mindreårig. De siste månedene er de to blitt fotografert sammen flere ganger, her ved The Nice Guy Club i West Hollywood før jul.  Foto: Splash News
PROFILERT PAR: Tyga og Kylie Jenner ble først kjent mens hun var mindreårig. De siste månedene er de to blitt fotografert sammen flere ganger, her ved The Nice Guy Club i West Hollywood før jul. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Madonnas sønn har fått nok av Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer