SKYLDER MILLIONBELØP: Kylie Jenners rapperkjæreste Tyga er etterlyst av politiet etter han droppet å dukke opp i retten denne uken.  Foto: Afp
SKYLDER MILLIONBELØP: Kylie Jenners rapperkjæreste Tyga er etterlyst av politiet etter han droppet å dukke opp i retten denne uken. Foto: Afp Vis mer

Kylie Jenners kjæreste er etterlyst av politiet

Rapperen Tyga skylder millionbeløp til sin tidligere huseier.

Publisert

SEOGHØR.NO: Rapperen Micheal Ray Stevenson (26), bedre kjent som Tyga, er her til lands kanskje best kjent som den åtte år eldre kjæresten til realitystjernen Kylie Jenner (19). 

Duoen har de siste to årene hatt et svært turbulent forhold, men den siste måneden har turtelduene virket mer forelsket enn noensinne.

Han er heller ikke ukjent med å slå på stortromma når det gjelder å skjemme bort sin berømte tenåringskjæreste. Forrige uke overrasket han henne nemlig med en luksusbil av modellen Mercedes-Maybach, som ifølge E!News koster omtrent 1,6 millioner kroner. 

Det har en stund vært kjent at «Ayo»-sangeren har høy gjeld, og måtte nylig flytte inn i Kylies hjem i Calabasas i California på grunn av pengetrøbbel.

Ifølge nettstedet Us Weekly har problemene strukket seg så langt at han nå er etterlyst av politiet. 

Skylder fire millioner

Tyga skulle nemlig egentlig dukke opp i retten tirsdag for å avgi sin forklaring overfor sin tidligere huseier om hvorfor han ikke har betalt husleien på en luksusvilla han leide i Malibu.

STJERNEPAR: Tyga og Kylie Jenner har vært sammen siden 2014, men de har hatt flere pauser fra hverandre.  Foto: Rex Features
STJERNEPAR: Tyga og Kylie Jenner har vært sammen siden 2014, men de har hatt flere pauser fra hverandre. Foto: Rex Features Vis mer

Han møtte imidlertid ikke opp, og må derfor arresteres. 

Rapperen skal fortsatt ikke ha betalt det skyldige beløpet, som er på omkring fire millioner kroner, ifølge nettstedet. 

Den månedlige husleien skal ha vært på nesten 140.000 kroner, og i tillegg skal han ha avbrutt leiekontrakten før tiden og skal ha flyttet fra eiendommen i en vandalisert tilstand.

Los Angeles Times skriver blant annet at rapperen hadde montert en strippestang på soverommet og at gulvet hadde fått enorme skader. 

- Han har totalt ødelagt huset, sier huseierens advokat, Boris Treyzon, til nettstedet. 

Skjemmer bort kjæresten

Tygas svindyre bursdagsgave til Kylie Jenner, er også noe huseieren skal ha dratt opp i retten. Og det er nemlig ikke første gang han overøser kjæresten med gaver.

Under hennes 18-årsdag i fjor, kjøpte han en hvit Ferrari til henne, som det i ettertid ble kjent at han var nødt til å lease i hennes navn. 

Saken fortsetter nedenfor.

Thank you baby @kinggoldchains

En video publisert av King Kylie (@kyliejenner)

Det er kun to måneder siden duoen ble gjenforent, etter én måned fra hverandre. 

De ble først et par i 2014, men gikk hver til sitt i mai etter en lang periode med opp-og-nedturer. 

Kort tid etter ble de imidlertid gjenforent, og forlovelsesryktene begynte å svirre da Jenner delte et bilde av en enorm diamantring på sin populære Snapchat-konto.

Da «Ayo»-sangeren gjestet talkshowet «Hollywood Today» forrige uke, ble han konfrontert med ryktene om han har fridd til henne, og svarte kryptisk på spørsmålene.

LEVER LUKSUSLIVET: Tyga er kjent for sin overdådige livsstil og har ikke noe imot å skjemme bort kjæresten Kylie Jenner, til tross for at hun har en enorm formue selv.  Foto: Xposure
LEVER LUKSUSLIVET: Tyga er kjent for sin overdådige livsstil og har ikke noe imot å skjemme bort kjæresten Kylie Jenner, til tross for at hun har en enorm formue selv. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - Vi bor rett ved Kardashian-familien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer