Tyga:

Kylie Jenners eks-kjæreste ble lagt i håndjern

- Kjørte med bilskilt av papp. 

I HÅNDJERN: Tyga er kjent for sine klubbvennlige raplåter og Kylie Jenners kjæreste. Denne uken ble han tatt for uaktsom kjøring etter en tur på byen. Her besøker paret Empire State Building på Valentines Day i år. Foto: Bryan Smith / NTB Scanpix
I HÅNDJERN: Tyga er kjent for sine klubbvennlige raplåter og Kylie Jenners kjæreste. Denne uken ble han tatt for uaktsom kjøring etter en tur på byen. Her besøker paret Empire State Building på Valentines Day i år. Foto: Bryan Smith / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tyga (27), kjent som rapper og Kylie Jenners (19) eks-kjæreste, ble onsdag lagt i håndjern av politiet i Los Angeles etter uaktsom kjøring.

Micheal Ray Stevenso, som han egentlig heter, skal ha gitt blaffen i et stoppskilt, samt ha kjørt med hjemmelaget bilskilt etter en tur på byen i Hollywood.

Politiet i Los Angeles har bekreftet hendelesen til nettstedet E! Online, og opplyser om at «Ayo»-artisten bilskilt var laget av papp.

Saken fortsetter under bildet.

AV OG PÅ: Kylie Jenner og rapkjæresten Tyga har gjort det slutt fire ganger i løpet av en periode på to år. Her avbildet på en italiensk restaurant i New York. Foto: Splash News / NTB Scanpix
AV OG PÅ: Kylie Jenner og rapkjæresten Tyga har gjort det slutt fire ganger i løpet av en periode på to år. Her avbildet på en italiensk restaurant i New York. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet forklarte Tyga til forbipasserende at han ble lagt i håndjern på grunn av at hans nyinnkjøpte bil, kun hadde papirskilt.

Rapperen ble fraktet til politistasjonen i Hollywood fordi det var mye oppstyr og paparazzi-fotografer utenfor nattklubben Avenue. Her gjennomførte han en promilletest, som han besto.

Det derfor ikke er snakk om fyllekjøring, og Tyga slapp unna med en bot.

UTEN SOLBRILLER: En sjelden gang blir Tyga observert uten solbriller. Her avbildet i Las Vegas tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
UTEN SOLBRILLER: En sjelden gang blir Tyga observert uten solbriller. Her avbildet i Las Vegas tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

27-åringen, som er Norges-aktuell og spiller på Rockefeller i Oslo 12. mai, fikk sitt store gjennombrudd med superhiten «Rack City» i 2013.

Etterlyst av politiet

Det er ikke første gang at rapperen har vært i klammeri med lovens lange arm.

I fjor sommer ble han etterlyst av politiet etter at han ikke møtte opp i en rettssak.

Artisten droppet nemlig å avgi forklaring på hvorfor han ikke hadde betalt husleien på en luksusvilla i Malibu. Ifølge US Weekly dreide det seg om fire millioner kroner.

Den månedlige husleien skal ha vært på nesten 140.000 kroner, og i tillegg skal han ha avbrutt leiekontrakten før tiden.

Tyga skal også ha dratt fra eiendommen i en vandalisert tilstand.

Los Angeles Times skriver at hip-hop stjernen hadde montert en strippestang på soverommet og at gulvet hadde fått enorme skader.

- Han har totalt ødelagt huset, sier huseierens advokat, Boris Treyzon, til avisen.

Av-og-på forhold

I flere år har Tyga hatt et stormfullt forhold til realitystjernen Kylie Jenner (19).

Duoen ble først linket sammen høsten 2014, men bekreftet ikke forholdet før våren 2015.

Siden den gang har paret gjort det slutt og blitt sammen en rekke ganger, og sist uke brøt de med hverandre nok en gang, meldte flere amerikanske nettsteder.

- De tar små pauser fra hverandre hele tiden, og så blir de sammen igjen. Det er definitivt mulig at de kommer til å løse ting denne gangen også, fortalte en venn nær paret til People.com.

Kylie og Tyga ble sist avbildet sammen i Los Angeles 13. mars, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Khloe Kardashian: - Vi har snakket om å stifte familie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer