Tyga:

Kylie Jenners eks-kjæreste ble lagt i håndjern

- Kjørte med bilskilt av papp. 

I HÅNDJERN: Tyga er kjent for sine klubbvennlige raplåter og Kylie Jenners kjæreste. Denne uken ble han tatt for uaktsom kjøring etter en tur på byen. Her besøker paret Empire State Building på Valentines Day i år. Foto: Bryan Smith / NTB Scanpix
I HÅNDJERN: Tyga er kjent for sine klubbvennlige raplåter og Kylie Jenners kjæreste. Denne uken ble han tatt for uaktsom kjøring etter en tur på byen. Her besøker paret Empire State Building på Valentines Day i år. Foto: Bryan Smith / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tyga (27), kjent som rapper og Kylie Jenners (19) eks-kjæreste, ble onsdag lagt i håndjern av politiet i Los Angeles etter uaktsom kjøring.

Micheal Ray Stevenso, som han egentlig heter, skal ha gitt blaffen i et stoppskilt, samt ha kjørt med hjemmelaget bilskilt etter en tur på byen i Hollywood.

Politiet i Los Angeles har bekreftet hendelesen til nettstedet E! Online, og opplyser om at «Ayo»-artisten bilskilt var laget av papp.

Saken fortsetter under bildet.

Ifølge nettstedet forklarte Tyga til forbipasserende at han ble lagt i håndjern på grunn av at hans nyinnkjøpte bil, kun hadde papirskilt.

Rapperen ble fraktet til politistasjonen i Hollywood fordi det var mye oppstyr og paparazzi-fotografer utenfor nattklubben Avenue. Her gjennomførte han en promilletest, som han besto.

Det derfor ikke er snakk om fyllekjøring, og Tyga slapp unna med en bot.

27-åringen, som er Norges-aktuell og spiller på Rockefeller i Oslo 12. mai, fikk sitt store gjennombrudd med superhiten «Rack City» i 2013.

Etterlyst av politiet

Det er ikke første gang at rapperen har vært i klammeri med lovens lange arm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer