Kylie Jenner raser mot brorens nye flamme

- Hun kan ikke forstå hvordan noen i familien kunne dolke henne i ryggen på den måten.

Kylie Jenner raser mot brorens nye flamme
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden begynte bruddryktene å svirre for realitystjernen Kylie Jenner (18) og rapperkjæresten Tyga (26).

Kylie  - som i likhet med søsteren Kendall og halvsøsknene Kim, Kourtney Khloe og Robert Kardashian er kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» - skal ha dumpet Tyga etter han angivelig skal ha vært utro med en brasiliansk modell.

Før forholdet med Kylie, var imidlertid Tyga i et tre år langt forhold med modellen Blac Chyna (27). Paret var forlovet og fikk sønnen King Cairo Stevenson (3) sammen, men gikk fra hverandre i 2014.

Det tok ikke lang tid før rapperen forelsket seg i åtte år yngre Kylie, noe som ikke falt i god jord hos eksen. 

Det ble dermed full krig mellom Kylie og Blac Chyna i sosiale medier - og flere i Kardashian-klanen hektet seg fort på dramaet. 

Nå har konflikten tatt en ny vending.

Flere utenlandske medier skriver at Kylies halvbror Robert Kardashian (28) har falt for Blac Chyna. 

Saken fortsetter under bildet

EKSKJÆRESTER: Rapperen Tyga og Blac Chyna har sønnen King Cairo sammen.  Foto: Splash
EKSKJÆRESTER: Rapperen Tyga og Blac Chyna har sønnen King Cairo sammen. Foto: Splash Vis mer

Nytt drama

Ryktene startet etter modellen delte et bilde på sin Instagram-konto av seg selv med en tatovert arm rundt seg. Nettstedet TMZ fant fort ut at armen er prikk lik Kardashian-broren sin tatoverte arm.

Saken fortsetter under bildet

TATT PÅ FERSKEN: Blac Chyna delte bildet til venstre på Instagram. Dersom man tar en titt på Robs tatoveringer på høyre bilde, ser man at tatoveringene er identiske.  Foto: Instagram / Splash
TATT PÅ FERSKEN: Blac Chyna delte bildet til venstre på Instagram. Dersom man tar en titt på Robs tatoveringer på høyre bilde, ser man at tatoveringene er identiske. Foto: Instagram / Splash Vis mer

- Kylie er rasende. Hun er skuffet og kan ikke forstå hvordan noen i familien kunne dolke henne i ryggen på den måten, sier en kilde til nettsiden People. 

Også Kylies storesøster Khloé (31) har uttrykket sin skuffelse på Twitter.

- Du kan gjøre hva du vil. Men aldri gå imot familien din, skrev hun - og flere mistenker at hun sikter til brorens nye forhold. 

Tidligere bestevenner

Rob har sannsynligvis kjent sin nye flamme, hvis egentlige navn er Angela Renée White, i en årrekke. 

Blac og søsteren Kim Kardashian (35) var nemlig gode venner før, og i tidligere sesonger av «Keeping up with the Kardashians», har man fått et innblikk i Kim og Blac sitt vennskap.

Vennskapet kjølnet imidlertid etter Kim fant lykken med Blacs bestevenninne Amber Rose (32) sin ekskjæreste, Kanye West (38). 

VENNSKAPET KJØLNET: Kim Kardashian og Blac Chyna var gode venner før. Bildet ble tatt i 2013.  Foto: NTB scanpix
VENNSKAPET KJØLNET: Kim Kardashian og Blac Chyna var gode venner før. Bildet ble tatt i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Kims ansikt?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer