Kylie Jenner:

Kylie Jenner kobles til ny rapper - én måned etter at hun ble singel

Reality-stjernen depper ikke over bruddet med Tyga.

NYTT PAR? Rapperen Travis Scott og Kylie Jenner har tillbrakt mye tid sammen den siste måneden. Her avbildet på en basketballkamp i Los Angeles. Foto: NTB scanpix
NYTT PAR? Rapperen Travis Scott og Kylie Jenner har tillbrakt mye tid sammen den siste måneden. Her avbildet på en basketballkamp i Los Angeles. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I starten av april ble det kjent at «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (19) og rapperen Tyga (27) hadde gjort det slutt - igjen.

Duoen ble først sammen i 2014, men har gått fra hverandre flere ganger, så blitt sammen igjen.

Nå virker det imidlertid som om det er slutt for godt. Kylie har i så fall tilsynelatende gått videre.

De siste ukene har det dukket opp bilder av tv-stjernen i het omfavnelse med artisten Travis Scott (25), og nå hevder flere kilder at de er et par.

25-åringen er blant annet god venn av Kylies svoger, Kanye West (39).

- Travis forteller vennene sine at det er en ekte greie mellom han og Kylie, sier en kilde til Us Weekly, som også har publisert bilder av duoen som går hånd i hånd i Miami.

Saken fortsetter nedenfor.

SUKSESS: Travis Scott opptrådte under musikkfestivalen Coachella, der Kylie var blant publikum. Foto: NTB scanpix
SUKSESS: Travis Scott opptrådte under musikkfestivalen Coachella, der Kylie var blant publikum. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De var svært intime

Kylie og Travis ble først observert sammen da de var på musikkfestivalen Coachella sammen i midten av april. Siden den gang skal de ha tilbrakt mye tid sammen.

Nylig ble de avbildet da de var publikum under en basketballkamp i Los Angeles.

- De så virkelig ut som et par, sier et øyenvitne overfor Us Weekly.

I STRÅLENDE HUMØR: Kylie Jenner var i tilsynelatende godt humør da hun dro fra bursdagen til Travis Scott i starten av mai. Foto: NTB scanpix
I STRÅLENDE HUMØR: Kylie Jenner var i tilsynelatende godt humør da hun dro fra bursdagen til Travis Scott i starten av mai. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kylie var også selvskreven gjest da «Goosebumps»-sangeren feiret 25-årsdagen på restauranten Cipriani i starten av mai.

- De var helt på hverandre hele tiden, og var svært intime, sa en kilde til People.

Stor aldersforskjell

Det skapte store overskrifter da Kylie ble sammen med rapperen Tyga for første gang. Den gang var nemlig Kylie kun 16 år, mens han var 24.

Først etter at Kylie fylte 18 år ble de mer åpne om forholdet og postet ofte søte bilder av hverandre på sosiale medier.

Tyga ble snart en del av familien og reiste sammen med dem på eksklusive ferier og dukket regelmessig opp i TV-programmet «Keeping Up With the Kardashians».

I november 2015 ble det slutt mellom dem for første gang etter rykter om utroskap dukket opp, men den gang fant raskt tilbake til hverandre igjen.

Saken fortsetter nedenfor.

8376824i
8376824i Vis mer

Vanskelig kjærlighet

Men da Kylies halvbror, Rob Kardashian (30), innledet et forhold til den tidligere stripperen Blac Chyna (28) i fjor, førte det til nye brudd mellom henne og rapperen.

Årsaken var nemlig at Chyna tidligere var forlovet med Tyga - og han er også far til sønnen hennes King Cairo (4).

- Kylie føler at hun ikke kan stole på Tyga. Han har servert henne og fortsetter å servere henne så mange løgner, sa en kilde til People i fjor.

Samtidig skal den unge reality-stjernen ha vanskelig for å komme over artisten.

- Han er hennes første store kjærlighet, og det er noe hun ikke klarer å komme over så lett, har en venn av paret sagt til nettstedet.

LES OGSÅ: I vill babykrangel med pornostjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer