KYLIE JENNER: Den 19 år gamle reality-stjernen hylles nå for å legge ut tilsynelatende uredigerte bilder av seg selv, helt uten sminke, på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
KYLIE JENNER: Den 19 år gamle reality-stjernen hylles nå for å legge ut tilsynelatende uredigerte bilder av seg selv, helt uten sminke, på sosiale medier. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kylie Jenner hylles for de ærlige bildene

Reality-kjendisen velger å legge ut usminkede bilder av seg selv i en photoshoppet verden.

Kylie Jenner (19), best kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians», er vant til å legge ut bilder av seg selv med styling og sminke. Hun har også lansert sitt eget sminkemerke.

Nå har realitystjernen i imidlertid tatt en helomvending- til glede og skryt fra fansen, melder Expressen.

- Du er så perfekt

Jenner har lagt ut flere usminkede bilder av seg selv på sin Instagram-konto, noe som gleder fansen og mange jenter som føler på skjønnhetspresset i dagens samfunn.

«Du ser så vakker ut her» skriver en fan under et bilde hvor Jenner ligger på siden i en seng og viser sitt vakre usminkede fjes fullt av fregner- noe som stjernen vanligvis pleier å sminke bort.

«Du er så perfekt» skriver en annen under bildet.

«Fregnene dine er helt fantastiske» skriver en tredje.

«Du burde vise fram fregnene dine oftere» samtykker en fjerde.

Bildet på Instagram har mindre enn et døgn etter det ble lagt ut fått mer enn to millioner «likes» på Instagram.

SLIK VI ER VANT TIL Å SE HENNE: Kylie Jenner har nok lært et og annet sminketips av storesøster Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix
SLIK VI ER VANT TIL Å SE HENNE: Kylie Jenner har nok lært et og annet sminketips av storesøster Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lanserte antimobbekampanje

Selvom stjernen får skryt for flere av de usminkede bildene hun har lagt ut den seneste tiden på sin Instagram-konto har ikke Kardashian-lillesøsterens forhold til Instagram vært enkelt.

Hun forteller i et interjvu med Yahoo News at mobbing i oppveksten fikk henne til å starte med en antimobbekampanje på Instagram.

- I oppveksten kalte folk meg de verste ting. Mobbing var en stor del av livet mitt, og hele verden dømte meg, sa hun i et intervjuet.

- Jeg begynte å se til folk som har større problemer enn meg. De inspirerer meg og fikk meg til å tenke: Jeg blir mobbet hele tiden, men de er bare «hatere». Dette er folk med ordentlige problemer, sier hun.

Kylie Jenner hylles for fregnene sine på Instagram.

Et bilde publisert av King Kylie (@kyliejenner)

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Tyga hinter om at han har fridd til Kylie Jenner