Kylie Jenner hevder hun kun har fikset på to ting

TV-stjernen Kylie Jenner slår tilbake mot kritikerne.

GRØNT HÅR: Kylie Jenner elsker å forandre på utseende ved å skifte hårfarger, bruke parykker og få hjelp av profesjonelle makeup-artister til å sminke seg. Her er hun på en event i New York sist uke.  Foto: NTB Scanpix
GRØNT HÅR: Kylie Jenner elsker å forandre på utseende ved å skifte hårfarger, bruke parykker og få hjelp av profesjonelle makeup-artister til å sminke seg. Her er hun på en event i New York sist uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kylie Jenner (18) har fått mye oppmerksomhet for sine sexy og lettkledde bilder på sosiale medier, i tillegg til sine stadig større og svulmende lepper.

De siste månedene har også ryktene ville hatt det til at den yngste Kardashian/Jenner-søsteren har forstørret brystene.

Dette benktet hun selv nylig, og nå uttdyper hun ytterligere rundt alle spekulasjonene, på sin nye app.

 

- Jeg er ikke imot plastisk kirurgi, men her er sannheten om meg: Jeg har bare fikset på utseendet en gang tidligere. Da gikk jeg til tannlegen, men jeg reagerte ikke bra og det skremte meg. Jeg kastet opp og var utrolig kvalm neste dag.

- Nå har jeg kun fillere i leppene. Som jeg har sagt før så har leppene mine alltid vært en stor usikkerhet hos meg, og derfor ønsket jeg å forandre på dem, skriver hun ifølge People.com.

Når det kommer til de puppene hevder 18-åringen at det bare er alderen som har satt sine naturlige spor.

- Nei, folkens, jeg har ikke brystimplantater! Alle er helt besatt av dette. Sannheten er at ettersom jeg har blitt eldre så har jeg lagt på meg syv kilo og kroppen min har forandret seg. Jeg har blitt større, skriver hun videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer