Kylie Jenner hevder hun kun har fikset på to ting

TV-stjernen Kylie Jenner slår tilbake mot kritikerne.

GRØNT HÅR: Kylie Jenner elsker å forandre på utseende ved å skifte hårfarger, bruke parykker og få hjelp av profesjonelle makeup-artister til å sminke seg. Her er hun på en event i New York sist uke.  Foto: NTB Scanpix
GRØNT HÅR: Kylie Jenner elsker å forandre på utseende ved å skifte hårfarger, bruke parykker og få hjelp av profesjonelle makeup-artister til å sminke seg. Her er hun på en event i New York sist uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Kylie Jenner (18) har fått mye oppmerksomhet for sine sexy og lettkledde bilder på sosiale medier, i tillegg til sine stadig større og svulmende lepper.

De siste månedene har også ryktene ville hatt det til at den yngste Kardashian/Jenner-søsteren har forstørret brystene.

today on my app/website. Links are in my bio.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Dette benktet hun selv nylig, og nå uttdyper hun ytterligere rundt alle spekulasjonene, på sin nye app.

 

- Jeg er ikke imot plastisk kirurgi, men her er sannheten om meg: Jeg har bare fikset på utseendet en gang tidligere. Da gikk jeg til tannlegen, men jeg reagerte ikke bra og det skremte meg. Jeg kastet opp og var utrolig kvalm neste dag.

- Nå har jeg kun fillere i leppene. Som jeg har sagt før så har leppene mine alltid vært en stor usikkerhet hos meg, og derfor ønsket jeg å forandre på dem, skriver hun ifølge People.com.

Når det kommer til de puppene hevder 18-åringen at det bare er alderen som har satt sine naturlige spor.

- Nei, folkens, jeg har ikke brystimplantater! Alle er helt besatt av dette. Sannheten er at ettersom jeg har blitt eldre så har jeg lagt på meg syv kilo og kroppen min har forandret seg. Jeg har blitt større, skriver hun videre.

Saken fortsetter under bildene.

BLONDES HAVE MORE FUN: Kylie vil ikke ha på seg at hun har operert brystene, og hevder hennes fyldigere former kommer av at hun har blitt eldre.
 Foto: Xposure
BLONDES HAVE MORE FUN: Kylie vil ikke ha på seg at hun har operert brystene, og hevder hennes fyldigere former kommer av at hun har blitt eldre. Foto: Xposure Vis mer

DEN GANG DA: For to år siden så Kylie betraktelig mer uskyldig ut da hun ankom premieren av Movie Awards. Foto: Reuters
DEN GANG DA: For to år siden så Kylie betraktelig mer uskyldig ut da hun ankom premieren av Movie Awards. Foto: Reuters Vis mer

Det var i mai at Kylie innrømmet at hun benyttet seg av midlertidige fillere i leppene, noe som skapte mye debatt i media ettersom hun bare var 17 år da det skjedde.

Reality-stjernens mor, Kris Jenner (59), har i etterkant sagt at hun ble svært opprørt da hun fant ut hva datteren hadde gjort, men at hun bare hadde måtte la det gå.

You can find more exclusive pics from my shoot with @sashasamsonova on my app

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

- Det er barnet mitt. Jeg elsker henne. Vi gjør alle feil, fortalte hun til Access Hollywood sist uke.

 

LES OGSÅ: Kylie tok en Kim Kardashian på sin egen bursdagsfest