Kylie Jenner:

- Kylie Jenner har kjøpt babyutstyr for 560 000 kroner

Går amok på nettshopping.

I DYRE DOMMER: Kylie Jenner skal ifølge kilder nær henne allerede ha brukt flere hundre tusen norske kroner på utstyr til sitt kommende barn. Foto: Splash News
I DYRE DOMMER: Kylie Jenner skal ifølge kilder nær henne allerede ha brukt flere hundre tusen norske kroner på utstyr til sitt kommende barn. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den siste tiden har Kardashian-Jenner familien fått særdeles mye omtale i utenlandsk presse og i sosiale medier.

Årsaken er tre graviditetsavsløringer på rappen.

Kim Kardashian (36) har nemlig bekreftet at hun venter sitt tredje barn gjennom surrogati, mens Khloe Kardashian (33) angivelig er gravid med kjæresten Tristan Thompson (26).

Ryktene rundt den yngste i Jenner-Kardashian-klanen, Kylie Jenner (20), har også satt fart den siste tiden, etter at det ble kjent at hun og kjæresten Travis Scott (25) skal vente sitt første barn sammen.

Hittil har verken Kylie eller Khloe bekreftet nyhetene, men stadig dukker det opp nye detaljer som styrker spekulasjonene.

Handler merkeklær til sitt ufødte barn

Nylig skal nemlig den yngste i Jenner-Kardashian-klanen ha gått til innkjøp av babyutstyr for 70 000 amerikanske dollar, ifølge TMZ. Det tilsvarer omtrent 560 000 norske kroner.

Nettstedet skriver at kilder nær den 20 år gamle stjernen forteller at Kylie har lagt til seg en vane, hvor hun handler titt og ofte på nett til sin kommende baby. Det skal trolig ikke være tilfeldig hva den moteriktige realitystjernen bestiller, og ifølge kildene er hennes kommende barn allerede eier av dyre designerklær.

VENTER BARN: Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott skal vente sitt første barn sammen. Foto: AFP
VENTER BARN: Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott skal vente sitt første barn sammen. Foto: AFP Vis mer

TMZ har blitt fortalt at Kylie Jenner allerede skal ha fylt opp et helt klesskap til sin lille.

- Dette kommer til å bli det best kledde barnet dere noen gang har sett, har en kilde nær 20-åringen uttalt.

Kardashian-familien er kjent for overdådige fester, og holder sjelden igjen på kruttet - det er derfor å vente at den vordende moren trolig også vil bli skjenket med et stort gavedryss i en eventuell babyshower.

Får egen serie

Kylie Jenner har selv ikke kommentert graviditetsryktene, men hennes mor, Kris Jenner (61), skal allerede være godt i gang med å planlegge den neste spin-off-serien for sitt kommende barnebarn.

- Hun vil definitivt lage en serie om Kylies graviditet. Hun har bare ikke funnet den beste måten å gjøre det på enda, sa en kilde, som skal være en nær venn av familien, til Radar Online.

Saken fortsetter nedenfor.

Ønsket seg barn

Khloe Kardashian, som angivelig venter barn med kjæresten Tristan Thompson (26), har heller ikke uttalt seg om ryktene, men en kilde nær den 33 år gamle tv-stjernen hevder at hun er overlykkelig over å vente barn sammen med Tristan.

- Khloe er overlykkelig, sa en kilde til E! News i slutten av september.

GLEDER SEG: Khloe Kardashian skal være overlykkelig over å vente barn sammen med kjæresten Tristan Thompson. Foto: Splash News
GLEDER SEG: Khloe Kardashian skal være overlykkelig over å vente barn sammen med kjæresten Tristan Thompson. Foto: Splash News Vis mer

Ifølge US Magazine skal 33-åringen være om lag fire måneder på vei.

Paret begynte å date for ett år siden, og allerede i april avslørte Khloe at hun hadde ønsker om å stifte familie med idrettsstjernen.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

Thompson ble pappa for første gang like før jul, da eksen hans Jordan Craig fødte en sønn. Dette blir imidlertid første barn for Khloes del.

LES OGSÅ: - Vi er kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer