Kylie Jenner har funnet tonen med Blac Chyna

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen og kjærestens eks-forlovede kom med overraskende kunngjøring på Snapchat.

VENNER LIKEVEL: Det skal ha oppstått en bitter strid mellom Kylie Jenner (t.v) og Blac Chyna (t.h) da Kylie begynte å date eksen til Blac, Tyga (ytterst t.v). Konflikten ble visstnok forverret da Blac ble sammen med Rob kardashian (ytterst t.h), men denne uken så de to kvinnene ut som perlevenner på Snapchat. Foto: Getty/ Skjermbilde Snapchat/ Xposure/ NTB Scanpix
VENNER LIKEVEL: Det skal ha oppstått en bitter strid mellom Kylie Jenner (t.v) og Blac Chyna (t.h) da Kylie begynte å date eksen til Blac, Tyga (ytterst t.v). Konflikten ble visstnok forverret da Blac ble sammen med Rob kardashian (ytterst t.h), men denne uken så de to kvinnene ut som perlevenner på Snapchat. Foto: Getty/ Skjermbilde Snapchat/ Xposure/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Etter at Rob Karashian (29) fant lykken med modellen Blac Chyna (27), oppstod det et pikant drama i hans familie - som er kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

Blac Chyna har nemlig tidligere vært forlovet og har et barn sammen med hip-hop stjernen Tyga (26), som lenge har datet Robs halvsøster Kylie Jenner.

Etter bruddet i 2014 gikk det ikke lang tid før Tyga fikk øynene opp for den gang 17-årige Kylie, noe som ikke falt i god jord hos eksen. Det ble dermed full krig mellom Kylie og Blac Chyna i sosiale medier, ifølge blant andre TMZ og RadarOnline

Dramaet har vært så pikant at ingen i Robs familie gratulerte ham offentlig, da han avslørte at han hadde forlovet seg med Blac Chyna.

Men nå ser det ut til at situasjonen er snudd på hodet.

Torsdag overrasket «erkefiendene» fansen, da de røpet at de har tilbragt tid sammen som venninner. Ifølge UsWeekly dokumenterte både Kylie og Blac Chyna begivenheten på det sosiale mediet Snapchat.

Saken fortsetter nedenfor.

- Er bestevenninner

Nå når Blac er på vei inn i Kardashian-familien, kan det virke som at hun og Kylie ønsker å begrave den angivelige stridsøksen offentlig.

På sin Snapchat-konto gikk Kylie Jenner så langt som å kalle typens ekskjæreste for «bestevenninne», noe som gjør ryktene om den bitre konflikten til skamme:

- Når vi har vært bestevenner hele tiden... skriver Kylie til en snap der hun og Blac Chyna poserer foran et speil sammen.

Ifølge UsWeekly har Blac Chyna delt en lignende «speil-selfie» på sin Snapchat-konto, sammen med en like kjærlig tekst:

- Henger med lillesøsteren min, skriver 27-åringen om bildet der hun står side om side med Kylie.

De to Snapchat-bildene, sammen med en såkalt «face-swap» av duoen, er blitt lagt ut på den uoffisielle Instagram-kontoen« kylizzlesnapchats».

Saken fortsetter nedenfor.

Kylie in Blac Chyna's snapchat (blacchynala)

Et bilde publisert av Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats)

Kylie in Blac Chyna's snapchat (blacchynala)

Et bilde publisert av Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats)

Forvirrende feider

Hvis de nye bildene av Kylie Jenner og Blac Chyna beviser at de to virkelig er perlevenner, er det kanskje på tide.

Kardashian-klanen har vært kjent for mye intriger og drama, deriblant med eksen til Kanye West (38), den yppige modellen Amber Rose (32).

Den omstridte rap-stjernen har som kjent vært gift med Kim Kardashian (35) siden 2014, og paret har datteren North (2) og sønnen Saint West (snart 5 mnd.) sammen.

Tidligere har Amber Rose hevdet at det var Kim som ødela forholdet hennes til Kanye, etter at realitystjernen forførte ham:

- Kim er hovedgrunnen til at jeg og Kanye ikke er sammen lenger. Hun ødelegger forhold. Jeg sendte en mail til henne og ba om en forklaring, men hun var ikke kvinne nok til å svare, sa Amber til magasinet Star i 2012.

FORVIRRENDE FORHOLD: Kanye West var tidligere sammen med Amber Rose (t.v), som skal ha fått et horn i siden til Kim Kardashian (midten) etter bruddet. Tidligere i år viste imidlertid de to seg sammen på Instagram. Amber er god venninne med Blac Chyna (t.h), som nå er forlovet med Kims bror Rob Kardashian.  Foto: Ap/ Xposure/ Wenn/ NTB Scanpix
FORVIRRENDE FORHOLD: Kanye West var tidligere sammen med Amber Rose (t.v), som skal ha fått et horn i siden til Kim Kardashian (midten) etter bruddet. Tidligere i år viste imidlertid de to seg sammen på Instagram. Amber er god venninne med Blac Chyna (t.h), som nå er forlovet med Kims bror Rob Kardashian. Foto: Ap/ Xposure/ Wenn/ NTB Scanpix Vis mer

Etter at Kanye og Kim offisielt ble et par, har Amber Rose flere ganger kopiert «selfie-dronningen» på sosiale medier. Ifølge UsWeekly har Amber også kranglet åpenlyst med flere av medlemmene i Kardashian-familien.

Blac Chyna og Amber Rose er for øvrig gode venner, og Blac var tidligere venninne med Kim Kardashian. Tidligere i år overrasket også Amber og Kim ved å la seg avbilde sammen på realitystjernens Instagram-profil.

LES OGSÅ: Verdens vakreste kvinner har én ting til felles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer