Kylie Jenner fikk gave til 1,6 millioner kroner av Tyga

Rapperen slo nok en gang på stortromma da kjæresten fylte år.

OVERGÅR SEG SELV: Tyga overrasket Kylie med svindyr bursdagsgave denne helgen. Foto: Rex Features
OVERGÅR SEG SELV: Tyga overrasket Kylie med svindyr bursdagsgave denne helgen. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (18) fylte år i fjor, fikk hun en splitter ny Ferrari av kjæresten, rapperen Tyga (26).

10. august fyller unge Jenner 19 år, men hun har allerede mottatt årets bursdagsgave av «Ayo»-sangeren, og den var ikke av det billige slaget.

Hun delte nemlig flere videoer på sin Snapchat-konto av gaven, som i år også var en bil, denne gang av modellen Mercedes-Maybach.

Ifølge E!News koster bilen omtrent 190.000 amerikanske dollar, som altså er 1,6 millioner norske kroner.

Saken fortsetter nedenfor.

Thank you baby @kinggoldchains

En video publisert av King Kylie (@kyliejenner)

Store pengeproblemer

Flere amerikanske nettstedet undrer imidlertid på hvordan Tyga har fått råd til en så svindyr bil, etter han nylig flyttet inn i hjemmet til Kylie på grunn av pengeproblemer.

Ifølge Daily Mail skal Tyga heller ikke hatt råd til å betale for Kylies gave i fjor, og måtte derfor lease den hvite Ferrarien hun fikk til 18-års bursdagen.

I februar ble det avslørt at rapperens Mercedes G-Wagon, som kostet omkring to millioner norske kroner, måtte selges etter han hadde droppet å betale regninger for den på fire måneder.

Saken fortsetter nedenfor.

PUNGER UT: Kylie Jenner fikk denne hvite Ferrarien av Tyga da hun i fjor fylte 18 år.  Foto: Splash News
PUNGER UT: Kylie Jenner fikk denne hvite Ferrarien av Tyga da hun i fjor fylte 18 år. Foto: Splash News Vis mer

Turbulent forhold

Tygas svindyre gave til Kylie ble kjøpt under to måneder etter duoen ble et par igjen.

Stjerneparet ble først sammen i 2014, men i mai i år slapp nyheten om at de hadde gått hver til sitt.

Kort tid etter ble de imidlertid gjenforent, og forlovelsesryktene begynte å svirre da Jenner delte et bilde av en enorm diamantring på sin populære Snapchat-konto.

Da «Ayo»-sangeren gjestet talkshowet «Hollywood Today» denne uken, ble han konfrontert med ryktene om han har fridd til henne, og svarte kryptisk på spørsmålene.

Saken fortsetter nedenfor.

ER DE FORLOVET? Forlovelsesryktene begynte fort å svirre da Kylie Jenner delte bilde av den store diamantringen.  Foto: Xposure
ER DE FORLOVET? Forlovelsesryktene begynte fort å svirre da Kylie Jenner delte bilde av den store diamantringen. Foto: Xposure Vis mer

Det er altså ingen tvil om at de to stjernene har det bedre enn noensinne. Tyga har nemlig også flyttet inn i Kylies luksusvilla i Calabasas.

Forholdet deres har imidlertid ikke vært fritt for drama av den grunn, og de har har flere opp-og-nedturer. 

Det har både gått rykter om forlovelse og graviditet, samtidig som de har gjort det slutt og blitt sammen igjen flere ganger tidligere.

SAMMEN IGJEN: Tyga og Kylie Jenner har hatt et av-og-på forhold siden 2014, men nå virker de lykkeligere enn noensinne. Foto: Afp
SAMMEN IGJEN: Tyga og Kylie Jenner har hatt et av-og-på forhold siden 2014, men nå virker de lykkeligere enn noensinne. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Tyga hinter om at han har fridd til Kylie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer