Kylie Jenner:

Kylie Jenner får kritikk for disse feriebildene

- Prøv heller å være en mamma, skriver hissig Instagram-bruker.

LUKSUSFERIE: Den unge ettbarnsmoren Kylie Jenner har den siste tiden tilbrakt tiden i Paris, blant annet for å få med seg moteuken i byen. Her er to av bildene hun selv har lagt ut i sosiale medier fra reisen. Foto: Instagram
LUKSUSFERIE: Den unge ettbarnsmoren Kylie Jenner har den siste tiden tilbrakt tiden i Paris, blant annet for å få med seg moteuken i byen. Her er to av bildene hun selv har lagt ut i sosiale medier fra reisen. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden tok realitystjernen Kylie Jenner (20) et valg om å slutte å dele bilder i sosiale medier av sin fire måneder gamle datter Stormi. Årsaken skal ha vært stygge kommentarer som ble lagt igjen i kommentarfeltet.

Hun valgte også å slette bildene hun allerede hadde delt av det lille nurket.

Det virker uansett ikke som at 20-åringen klarer å rømme fra kritikken av den grunn.

Den siste tiden har den unge nybakte moren tilbrakt tid i Paris i forbindelse med moteuken i storbyen.

Der har hun blant annet blitt avbildet sammen med flere av sine berømte Kardashian-søstre og kjæresten Travis Scott (27).

Saken fortsetter nedenfor.

SAMMEN I PARIS: Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott har tilbrakt flere dager sammen i Paris. Her avbildet under motevisningen til luksusmerket Louis Vuitton. Foto: NTB scanpix
SAMMEN I PARIS: Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott har tilbrakt flere dager sammen i Paris. Her avbildet under motevisningen til luksusmerket Louis Vuitton. Foto: NTB scanpix Vis mer
BERØMTE SØSTRE: 20-åringen satt ved siden av sin berømte storesøster Kim Kardashian under visningen til Louis Vuitton torsdag denne uken. Foto: NTB scanpix
BERØMTE SØSTRE: 20-åringen satt ved siden av sin berømte storesøster Kim Kardashian under visningen til Louis Vuitton torsdag denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

Får kritikk

Kylie, som har 110 millioner følgere på Instagram, er kjent for sine mange «selfies» i sosiale medier, og det var ikke akkurat få bilder som ble delt fra Paris-turen.

Dette ble ikke tatt særlig godt imot hos alle, ifølge svenske Hänt.

«Ja, selvsagt fokuserer hun på å vise frem seg selv i stedet for å sette av tid til å være med Stormi», skriver en hissig Instagram-bruker.

Saken fortsetter nedenfor.

🌎

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

«Prøv heller å være en mamma», skriver en annen.

Andre mistenker at hun slettet bilder av datteren på profilen sin fordi hun heller vil ha rampelyset på seg selv.

«Du fjernet bilder av barnet ditt fordi hun stjal oppmerksomheten din», skriver en person under bildet av Kylie.

Saken fortsetter nedenfor.

💛

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Reiste med datteren

Den unge realitystjernen virker imidlertid ikke særlig berørt av kritikken. Ifølge E!News skal nemlig vesle Stormi ha blitt med de ferske foreldrene til Paris.

Øyenvitner forklarer til nettstedet at Kylie, Travis og Stormi, i tillegg til to barnepiker, Kylies assistent og flere venner av paret, skal ha landet i Frankrike tidligere denne uken.

Selv om det er bare fire og en halv måned siden vesle Stormi kom til verden, har hun vært med mor og far på utenlandsreise flere ganger.

For noen uker siden ble det lille sjarmtrollet med på luksusferie til Turks- og Caicosøyene for å feire pappa Travis' bursdag.

Saken fortsetter nedenfor.

bay

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

- Har ikke du en baby å passe på?

Dette er ikke første gang det profilerte paret har mottatt kritikk for at de tilbringer for lite tid med datteren sin. Da duoen ble observert sammen på musikkfestivalen Coachella i april, undret flere på hvorfor de ferske foreldrene er såpass mye på farten.

Kommentarene haglet inn i kommentarfeltet på bildene Kylie delte fra den celebre festivalen.

«Har en to måneder gammel baby, men jeg skal bare hoppe på privatflyet mitt og dra på Coachella.»

«Har ikke du en baby å passe på?»

«Reiser hun fra ungen sin for å dra og bli full?»

«Tenk å aldri være nødt til å passe på sitt eget barn ... Jeg fatter det ikke.»

Tilbakemeldingene fra fansen var ikke få, men det så tilsynelatende ut til at Kylie lot det prelle av mens hun koste seg sammen med kjæresten og søsteren Kendall Jenner (22).

- Vil være ute på byen

Nylig skrev nettstedet Radaronline at den unge moren allerede savnet sitt bekymringsløse liv med sprell og moro med venninnene sine.

Flere hevdet at 20-åringen skal bruke en formue på barnepiker og assistenter for å få hjelp til å passe på vesle Stormi.

- Hun driver og ansetter flere barnepiker og annen stab til Stormi, fordi hun ønsker å gå tilbake til sin fjonge sosietetsliv, sa en kilde og utdypet:

- Hun vil være ute på byen, henge med vennene sine og bare være 20 år gammel. Hun savner fest- og nattelivet. Å kunne henge med venninnene sine til fire om morgenen, uten å måtte gjøre noe dagen etter.

LES OGSÅ: Delte sitt første bilde med begge barna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer