- Kylie Jenner etterforskes for å ha vanskjøttet hunden sin

Bekymringsmeldingene skal ha strømmet inn etter at Kylie Jenner viste frem hunden Bambi på Snapchat.

SKAL ETTERFORSKES: Reality-stjernen Kylie Jenner har ifølge TMZ havnet i amerikanske dyrevelferd-myndigheters søkelys. Flere fans skal ha reagert på hvor tynn hunden Bambi er. Her er Kylie fotografert med en av sine andre italienske mynder, Norman, tidligere i høst.
SKAL ETTERFORSKES: Reality-stjernen Kylie Jenner har ifølge TMZ havnet i amerikanske dyrevelferd-myndigheters søkelys. Flere fans skal ha reagert på hvor tynn hunden Bambi er. Her er Kylie fotografert med en av sine andre italienske mynder, Norman, tidligere i høst. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den unge «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Kylie Jenner eier flere hunder, men nå er ansvaret tilsynelatende blitt for stort for 18-åringen.

Etter at Kylie viste frem sin italienske mynde Bambi i et videoklipp på det sosiale mediet Snapchat, har folk reagert med bekymring, ifølge TMZ.

Nettstedet skriver at flere har reagert på at stjernens hund ser svært tynn ut, og nå skal den amerikanske dyrebeskyttelsen være koblet inn.

Saken fortsetter under Kylie Jenners Snapchat-video.

I kommentarfeltet til videoen har flere opprørte fans kommentert hundens utseende, mens andre påpeker at italienske mynder skal være slanke.

Etterforskes uansett

En talsperson for L.A. County Animal Control sier til TMZ at de har mottatt klager om potensiell dyremishandling i forbindelse med Kylie Jenners videoklipp. TMZ skriver at institusjonen nå etterforsker om Kylies hund blir vanskjøttet.

L.A. County Animal Controls talsperson vil ikke røpe hvor mange klager de har mottatt om saken, men påpeker at de ikke er avhengig av flere klager for å starte en etterforskning. De etterforsker nemlig samtlige klager om vanskjøtsel av dyr.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVEL: Den unge TV-stjernen og hundeeieren har mange jern i ilden. Her er hun fotografert på lanseringen av Dash Boutique sine nye lipglosser nylig.  Foto: Broadimage
TRAVEL: Den unge TV-stjernen og hundeeieren har mange jern i ilden. Her er hun fotografert på lanseringen av Dash Boutique sine nye lipglosser nylig. Foto: Broadimage Vis mer

TMZ får opplyst at tiltale kan bli tatt ut mot den unge TV-stjernen om de finner bevis på vanskjøtsel. Bambi kan også havne i institusjonens varetekt.

Imidlertid er italiensk mynde en naturlig slank hunderase, og eksperter TMZ har snakket med reagerte ikke på noe spesielt i Kylie Jenners Snapchat-klipp.

Nettsiden Hunderase.no skriver at rasen kanskje er den aller slankeste av alle hunderaser, og at klart synlige ribbein er helt vanlig. Videre påpeker nettstedet at personer som ikke kjenner til rasen fort kan tro at hundene er blitt sultet.

SLANKE OG RASKE: Italienske mynder har vanligvis en vekt på mellom 3 og 8 kilo, ifølge Hunderase.no. Selv om hunderasen er svært slank, er den også atletisk og muskuløs. Foto: © Gerard Lacz
SLANKE OG RASKE: Italienske mynder har vanligvis en vekt på mellom 3 og 8 kilo, ifølge Hunderase.no. Selv om hunderasen er svært slank, er den også atletisk og muskuløs. Foto: © Gerard Lacz Vis mer

LES OGSÅ: - Det var mer smertefullt enn en fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer