Kylie Jenner:

Kylie Jenner delte første bilde av datteren

Det er en måned siden Kylie Jenner ble mamma. Det feiret hun med å vise frem vesle Stormi.

NYBAKT MOR: TV-stjernen Kylie Jenner har holdt en relativt lav profil etter at hun ble mamma for første gang. Foto: NTB scanpix
NYBAKT MOR: TV-stjernen Kylie Jenner har holdt en relativt lav profil etter at hun ble mamma for første gang. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): 1. februar ble realitystjernen Kylie Jenner (20) mamma for første gang, da datteren Stormi kom til verden.

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen har holdt en relativt lav profil etter fødselen, og har kun delt noen få detaljer om datteren og den nye tilværelsen.

Torsdag, i forbindelse med at det var én måned siden fødselen, delte Jenner et bilde av seg selv der hun holder vesle Stormi i armene.

«Engelen min er en måned gammel i dag», skriver hun til bildet.

Det er ingen tvil om at fansen har ventet i spenning på å få se mer av babyen, for i skrivende stund har bilde allerede fått over åtte millioner likerklikk og nesten 200 000 kommentarer.

Saken fortsetter nedenfor.

my angel baby is 1 month old today

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

- Ligner på meg

Dette er første gang Kylie deler et ordentlig bilde av Stormi. Tidligere har hun kun delt et bilde av datterens hånd, er man så vidt ser deler av ansiktet hennes.

Torsdag viste Kylie også at hun er tilbake i toppform igjen. I flere videoer på sin Snapchat viste hun at hun tilsynelatende er kvitt babyvekten kun én måned etter fødselen.

Saken fortsetter nedenfor.

ETTER FØDSELEN: Kylie Jenner viste at hun er tilbake i toppform etter fødselen. Foto: Skjermdump / Snapchat
ETTER FØDSELEN: Kylie Jenner viste at hun er tilbake i toppform etter fødselen. Foto: Skjermdump / Snapchat Vis mer

For et par uker siden lettet 20-åringen litt på sløret overfor fansen sin, og kom med en liten avsløring om datteren sin på Twitter.

«Hvordan går det med Stormi?», spurte en av følgerne hennes. ​

«Hun har det bra. Jeg stirrer fortsatt på henne dagen lang. Hun ser akkurat ut som meg da jeg var liten», svarte den nybakte moren.

Saken fortsetter nedenfor.

Fikk milliongave etter fødselen

Tidligere denne uken delte Jenner at hun har fått en helt spesiell barselgave av kjæresten, rapperen Travis Scott (25).

På Instagram-stories delte hun bilde av en sort Ferrari, som ifølge The Sun er verdt omkring 11 millioner kroner.

«Barselgave», skrev Kylie til bildet av bilen.

Ifølge People skal realitystjernen ha ansatt flere barnepiker og assistenter som skal hjelpe til med datteren.

- Hun er en fantastisk mor. Veldig omsorgsfull, sier en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

SVINDYR GAVE: Realitystjernen fikk en helt unik Ferrari i barselgave av kjæresten. Her er Kylig og Travis Scott avbildet i bilen tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix
SVINDYR GAVE: Realitystjernen fikk en helt unik Ferrari i barselgave av kjæresten. Her er Kylig og Travis Scott avbildet i bilen tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

Holdt graviditeten hemmelig

Det var i starten av februar at Kylie Jenner brått bestemte seg for å dele nyheten om at hun hadde blitt mamma for første gang. Det gjorde hun med en lengre tekst på Instagram, i tillegg til en tolv minutter lang video på Youtube.

«Beklager for at jeg har holdt dere i uvitenhet, jeg vet dere er vant til at jeg tar dere med på alle mine reiser i livet. Graviditeten var en jeg valgte å ikke gjøre foran hele verden», startet hun innlegget med.

Videre fortalte hun at hun fikk en vakker og frisk jente den 1. februar, og at hun gledet seg til å fortelle fansen om nyheten.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg for denne rollen på den mest positive, stessfrie og sunneste veien jeg kunne tenke meg», skrev hun.

Ryktene om at Kylie var gravid hadde svirret i flere måneder før hun bekreftet babynyheten. Fansen ble spesielt mistenksomme da stjernen, som ellers er svært aktiv i sosiale medier, brått forsvant fra rampelyset.

Saken fortsetter nedenfor.

PLEIER KJÆRLIGHETEN: Travis Scott og Kylie Jenner nyter tiden som nybakte foreldre. Her er paret avbildet utenfor restauranten Nobi i Malibu tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix
PLEIER KJÆRLIGHETEN: Travis Scott og Kylie Jenner nyter tiden som nybakte foreldre. Her er paret avbildet utenfor restauranten Nobi i Malibu tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vil ikke flytte sammen

Det er kun ni måneder det ble kjent at realitystjernen hadde blitt sammen med rapperen Travis Scott (25). Selv om de allerede er blitt foreldre, skal de prøve å ta det litt med ro fremover, ifølge kilder.

Det er kun ni måneder siden det ble kjent at Kylie hadde funnet lykken med rapperen Travis Scott, og allerede har de fått sitt første barn sammen.

- Kylie og Travis bor ikke offisielt sammen. Han har sitt eget hjem. De samarbeider selvsagt om datteren, og ting går strålende. De er sammen og er lykkelige, fortalte en kilde nær paret til People.

Giftermål er visst heller ikke noe man kan forvente med det første.

- De ønsker ikke å forhaste seg. De nyter bare denne tiden. Travis er veldig flink og søt med datteren, hevdet kilden.

LES OGSÅ: Raser mot Kim etter Vogue-cover

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer