Kylie Jenner:

Kylie Jenner avslører hvorfor det ble slutt med Tyga

- Jeg fant ut at jeg er veldig ung, sier hun.

SNAKKER UT: Rapperen Tyga og realitystjernen Kylie Jenner gikk hver til sitt tidligere i år. Nå forklarer hun hvorfor det to år lange forholdet tok slutt. Foto: NTB scanpix
SNAKKER UT: Rapperen Tyga og realitystjernen Kylie Jenner gikk hver til sitt tidligere i år. Nå forklarer hun hvorfor det to år lange forholdet tok slutt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Forholdet mellom realitystjernen Kylie Jenner (20) og rapperen Tyga (27) tok slutt i april i år, etter to turbulente år.

Først nå, fire måneder senere, avslører Jenner hva som er årsaken til at det mye omtalte paret valgte å gå hver til sitt. Det gjør hun i en episode av sin nye realityserie «Life of Kylie», ifølge Mirror.

- Det var absolutt ikke noe galt med meg og T (Kylies kallenavn for Tyga, jour. anm.) Han og jeg vil alltid ha et bånd, sier hun.

Hun påpeker for øvrig at det ikke var et dramatisk brudd.

- Det var ingen ville krangler, vi bare bestemte... Vel, jeg fant ut at jeg er veldig ung. Jeg vil ikke se tilbake om fem år og føle at han tok noe fra meg når han egentlig ikke er en sånn person, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

- Ikke noe for meg

Forrige måned snakket også Tyga ut om bruddet med den verdenskjente TV-stjernen. Da han besøkte radioprogrammet «Breakfast Club» i slutten av juli, sa han at aldersforskjellen mellom dem var en faktor i bruddet.

- Hun er yngre enn meg, så for henne handlet det om synsvinkel. Måten hun vokste opp på, image og oppfatning er alt for henne. Du har en hel haug med folk som drar deg til hver sin kant, mens du prøver å vokse opp til å bli en kvinne, sa han om eksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer