Kylie Jenner:

Kylie Jenner avslører hvorfor det ble slutt med Tyga

- Jeg fant ut at jeg er veldig ung, sier hun.

SNAKKER UT: Rapperen Tyga og realitystjernen Kylie Jenner gikk hver til sitt tidligere i år. Nå forklarer hun hvorfor det to år lange forholdet tok slutt. Foto: NTB scanpix
SNAKKER UT: Rapperen Tyga og realitystjernen Kylie Jenner gikk hver til sitt tidligere i år. Nå forklarer hun hvorfor det to år lange forholdet tok slutt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Forholdet mellom realitystjernen Kylie Jenner (20) og rapperen Tyga (27) tok slutt i april i år, etter to turbulente år.

Først nå, fire måneder senere, avslører Jenner hva som er årsaken til at det mye omtalte paret valgte å gå hver til sitt. Det gjør hun i en episode av sin nye realityserie «Life of Kylie», ifølge Mirror.

- Det var absolutt ikke noe galt med meg og T (Kylies kallenavn for Tyga, jour. anm.) Han og jeg vil alltid ha et bånd, sier hun.

Hun påpeker for øvrig at det ikke var et dramatisk brudd.

- Det var ingen ville krangler, vi bare bestemte... Vel, jeg fant ut at jeg er veldig ung. Jeg vil ikke se tilbake om fem år og føle at han tok noe fra meg når han egentlig ikke er en sånn person, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

FREDELIG BRUDD: Kylie og Tygas forhold var preget av en rekke opp-og-nedturer, men til tross for dette hevder begge at det ikke var noe dramatikk knyttet til bruddet. Foto: NTB scanpix
FREDELIG BRUDD: Kylie og Tygas forhold var preget av en rekke opp-og-nedturer, men til tross for dette hevder begge at det ikke var noe dramatikk knyttet til bruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ikke noe for meg

Forrige måned snakket også Tyga ut om bruddet med den verdenskjente TV-stjernen. Da han besøkte radioprogrammet «Breakfast Club» i slutten av juli, sa han at aldersforskjellen mellom dem var en faktor i bruddet.

- Hun er yngre enn meg, så for henne handlet det om synsvinkel. Måten hun vokste opp på, image og oppfatning er alt for henne. Du har en hel haug med folk som drar deg til hver sin kant, mens du prøver å vokse opp til å bli en kvinne, sa han om eksen.

Han trakk blant annet frem Kylies synlighet i sosiale medier, der hun stadig filmet hverdagen med Tyga på Snapchat.

- Jeg liker å være mystisk, men jeg visste at det er sånn hun tjener pengene sine. Det er ikke noe for meg, bror. Jeg mener, når det var bra så var det bra. Men når det gikk dårlig, gikk det veldig dårlig, sa han.

«Hookah»-sangeren forklarte imidlertid at stemningen mellom eksene ikke er dårlig i dag.

- Jeg elsker henne, men jeg er ikke forelsket lenger, sa han.

Ble sammen med ny rapper

Da Kylie og Tyga først ble linket til hverandre i 2014, var realitystjernen kun 16 år, mens han var 24.

Det tok derfor lang tid før de først avslørte at de var et par, noe som skjedde våren 2015. Duoen gikk hver til sitt flere ganger, men det var altså i april i år at forholdet trolig tok slutt for godt.

Saken fortsetter nedenfor.

OMTALT PAR: Kylie Jenner og Tyga var på en rekke ferier sammen mens de var sammen, flere ganger sammen med Kylies berømte familie. Foto: NTB scanpix
OMTALT PAR: Kylie Jenner og Tyga var på en rekke ferier sammen mens de var sammen, flere ganger sammen med Kylies berømte familie. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det tok bare en snau måned før Kylie angivelig fant lykken igjen, da hun ble koblet med rapperen Travis Scott (25).

Paret har blitt observert sammen flere ganger de siste månedene, og da Jenner fylte år tidligere denne måneden, gjorde Scott stor stas på bursdagsbarnet.

Ifølge E! Online stelte han i stand et helt orkester som spilte musikk hjemme i stuen hennes, omringet av blomster. Selve bursdagsgaven var et nydelig diamantsmykke til en verdi av nesten av halv million kroner, ifølge TMZ.

NYTT STJERNEPAR: Realitystjernen har vært sammen med rapperen Travis Scott de siste månedene. Foto: NTB scanpix
NYTT STJERNEPAR: Realitystjernen har vært sammen med rapperen Travis Scott de siste månedene. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Dette angrer de mest på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer