Kylie Jenner har født:

Kylie Jenner (20) er blitt mamma

Annonserte at hun har fått en datter.

HAR BLITT MAMMA: Kylie Jenner bekrefter i dag på Instagram at hun har blitt mamma. Foto: NTB scanpix.
HAR BLITT MAMMA: Kylie Jenner bekrefter i dag på Instagram at hun har blitt mamma. Foto: NTB scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Etter flere måneder med spekulasjoner kan Kylie Jenner (20) nå annonsere at hun har blitt mamma.

I et innlegg på Instagram skriver hun blant annet følgende:

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten»

Saken fortsetter nedenfor.

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Videre beklager hun at hun har holdt fansen i mørket gjennom alle spekulasjonene rundt graviditeten.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg på denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste måten jeg kunne tenke meg».

Etter at babynyheten ble offentliggjort, har reaksjoner og gratulasjoner strømmet inn.

Blant annet har Khloé Kardashian, som er gravid med sitt første barn, delt et bilde på Instagram der hun og Kylie vider frem babymagene sine sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Gratulerer, min kjære Kylie! For en magisk ferd dette har vært! Jeg kommer til å savne at du «humper framover» sammen med meg. Jeg hadde aldri i verden trodd at vi skulle gjøre dette sammen, men det har vært enda mer spesielt på grunn av det, skriver Khloé blant annet til bildet.

Viser babymagen i video
​Realitystjernen har også delt en nesten tolv minutter lang video på YouTube med tittelen «To our daughter», der hun blant annet viser frem babymagen.

Tidlig mandag ettermiddag, norsk tid, er videoen blitt sett over 23 millioner ganger.

Etter å ha holdt tett om svangerskapet i mange måneder, gir den personlige videoen endelig fansen et innblikk i Kylies graviditet.

Og de som hadde gitt opp håpet om å noensinne få et glimt av 20-åringens babymage, kan med denne videoen si seg fornøyde.

​Saken fortsetter under bildene.

VISER MAGEN: Kylie poserer i ørkenen i en sort kjole som viser frem den voksende magen. Foto: Skjermdump Kylie Jenner/ YouTube
VISER MAGEN: Kylie poserer i ørkenen i en sort kjole som viser frem den voksende magen. Foto: Skjermdump Kylie Jenner/ YouTube Vis mer
HJEMMEVIDEO: I videoen får man også se Kylies personlige dokumentasjon av svangerskapet. Foto: Skjermdump Kylie Jenner/ YouTube
HJEMMEVIDEO: I videoen får man også se Kylies personlige dokumentasjon av svangerskapet. Foto: Skjermdump Kylie Jenner/ YouTube Vis mer

I tillegg får man se klipp fra babyshoweren, der flere av venninne snakker om hvordan Kylie er født til å være mamma. En av gjestene som blir intervjuet, er Kylies mamma, Kris Jenner.

Videoen viser også et klipp der babyen sparker i magen.

Saken fortsetter nedenfor.

Ikke minst får vi se klipp fra selve fødselen, der blant annet barnefaren Travis Scott, Kris Jenner og Kylies søster Khloé Kardashian er til stede.

Til slutt står det at videoen er dedisert til datteren:

«Til vår datter. 1. februar 2018. 8 lbs 9 oz (3884 gram) 4:43 PM».

Vis mer Vis mer

Gjemte magen

Spekulasjonene om at Kylie var gravid har blitt et av de mest omtalte temaene de siste månedene, og det har stadig dukket opp flere bilder som har skapt storm rundt realitystjernen.

Blant annet var det flere som reagerte da Kylie Jenner stilte opp i en reklamekampanje for Calvin Klein sammen med søstrene sine.

På sosiale medier var det mange som påpekte at det var ganske pussig at Kylie dekket til halve kroppen med et pledd i det som skulle være en reklame for undertøy.

«Hvorfor gjemmer Kylie magen? Rediger bildet istedet, vi alle vet at hun er gravid», skrev en av følgerne under bildet på Instagram-brukeren til Calvin Klein.

«Seriøst, dette blir for dumt, å fotografere en undertøyskampanje hvor en av dem er dekket til er teit, kanskje det er for å skape publisitet, men trenger virkelig Calvin det?», skrev en annen.

TV-stjernen har siden i høst holdt en svært lav profil, men har fra tid til annen delt bilder på sin Instagram-profil med sine over 110 millioner følgere. ​Imidlertid har hun ofte publisert bilder der magen hennes er godt skjult.

BERØMTE SØSTRE: Kylie Jenner (t.h) avbildet med søstrene Kendall Jenner (t.v) og Kim Kardashian. Foto: NTB scanpix
BERØMTE SØSTRE: Kylie Jenner (t.h) avbildet med søstrene Kendall Jenner (t.v) og Kim Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer

Babyboom

Det er ikke bare Kylie Jenner fra den berømte Kardashian/Jenner-klanen som kan juble over å ha blitt mamma den siste tida.

I midten av januar fikk Kim Kardashian (36) og Kanye West (40) sitt tredje barn, da datteren Chicago ble født via surrogatmor.

Ekteparet har datteren North (4) og sønnen Saint (2) fra før.

Kun dager før jul avslørte også Kylie og Kims søster, Khloé Kardashian (33), at hun og kjæresten Tristan Thompson venter sitt første barn sammen.

I likhet med Kylie, var det flere måneder med spekulasjoner før 33-åringen lettet på sløret om babynyheten. Det gjorde hun via et bilde av babymagen på Instagram.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skev hun.

LES OGSÅ: Slik har Kylie Jenner skjult «babymagen» sin tolv ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer