Kylie Jenner: - Jeg føler meg som en inspirasjon

Realitystjernen hevder hun har forsørget seg selv siden hun var 13 år.

FORRETNINGSKVINNE: Jenter verden over ønsker å kopiere Kylie Jenners trutmunn. Dette har hun gjort god butikk av i form av sitt eget kosmetikk-merke. Foto: NTB Scanpix
FORRETNINGSKVINNE: Jenter verden over ønsker å kopiere Kylie Jenners trutmunn. Dette har hun gjort god butikk av i form av sitt eget kosmetikk-merke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kylie Jenner (18) har mer eller mindre vokst opp i rampelyset takket være familiens realityserie «Keeping Up With the Kardashians».

De siste årene har TV-stjernen også stablet sin egen karriere på beina blant annet som klesdesigner sammen med modellsøsteren Kendall (20) for merket «PacSun» og sitt eget merke «Kendall & Kylie».

Og i tillegg har 18-åringen, som er kjent for sine svulmende store lepper, på egenhånd gjort stor suksess med kosmetikkmerket «Kylie Cosmetics» og sitt populære «Lip Kit» - som skal hjelpe jenter å kopiere leppene hennes.

I et intervju med motebladet Glamour avslører nå Kim Kardashians lillesøster at hun ser på seg selv som en feminist og som en rollemodell for unge jenter.

@pacsun @kendalljenner

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

- Ja, selvfølgelig gjør jeg det. Jeg er for eksempel en ung kvinne som ikke trenger å være avhengig av en mann eller noen som helst andre. Jeg tjener mine egne penger og starter mine egne selskaper. Jeg føler meg som en inspirasjon for mange unge jenter som vil klare seg på egenhånd, sier hun, ifølge Contactmusic.com.

 
 

Sløser ikke med penger

Til tross for at mange tror at hun lever av sin styrtrike familie, så hevder Kylie at hun har forsørget seg selv siden hun var 13 år. Hun benekter også at hun sløser med penger og insisterer på at hun alltid har vært veldig forsiktig når hun shopper.

- Jeg har ikke brukt en dollar av mammas penger de siste fem årene. Helt siden jeg begynte å tjene mine egne penger har jeg betalt for alt selv. Alle bilene min, husene, klærne, alt.

- Jeg liker å vite hvor mye jeg har og hva det blir brukt på, og jeg er faktisk ganske forsiktig med hva jeg bruker av penger. Det er vi alle sammen i familien, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKER Å POSERE: - Kunne dette blitt en ny lip kit-farge, skrev Kylie som tekst under bildet i det knallrøde undertøyet. Foto: NTB Scanpix
ELSKER Å POSERE: - Kunne dette blitt en ny lip kit-farge, skrev Kylie som tekst under bildet i det knallrøde undertøyet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til å være kjent gjennom realityserien «Keeping Up With the Kardashians», så holder Kylie også fansen oppdatert via sine ulike sosiale medier og nettsider.

På Instagram har TV-stjernen nesten 60 millioner følgere, mye takket være de sexy bildene hun jevnlig legger ut. Men nå sier 18-åringen at hun etterhvert kommer til å slutte å dele så mye med offentligheten.

@glamouruk June Cover @ukglamour @joelvinglamoir @alexeihay @jenatkinhair @patidubroff @tombachik

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

- Jeg viser bare folk det jeg vil at de skal se. Og med tiden kommer jeg sakte, men sikkert til å forflytte meg bak i kulissene. TV-serien vil ta slutt en gang, og jeg kommer ikke til å forlate den før vi er ferdig, men når jeg er 20 år så vil jeg at hele kosmetikk-linjen min skal være ute fordi det er mitt hovedfokus. Jeg kommer definitivt ikke til å gjøre noe annet som vil gjøre meg mer offentlig som person, sier hun til bladet.

 

LES OGSÅ: - Kim var fredsmegler mellom Blac Chyna og Kylie Jenner

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer