Kylie innrømmer rumpe-«juks»

- Jeg skjønner ikke alt oppstyret....

MYE TRIKSING: Kylie innrømmet nylig at det er mye triksing og miksing som skal til for å få henne til å se perfekt ut i musikkvideoene.  Foto: Fra videoen
MYE TRIKSING: Kylie innrømmet nylig at det er mye triksing og miksing som skal til for å få henne til å se perfekt ut i musikkvideoene. Foto: Fra videoen Vis mer
SEHER.NO:  Den australske popstjernen Kylie Minogue (41) er nesten like kjent for sin flotte og veltrente kropp, som hun er for sin musikk. Og det er særlig rumpa til 41-åringen som har skaffet henne store overskrifter de siste årene.

Popskjønnheten har nemlig en bakende mange 20-åringer misunner henne, og flere medier har spekulert i hvordan hun klarer å opprettholde et så ungdommelig utseende.
 
For at Kylie holder seg svært godt for alderen er ikke til å stikke under en stol, og under musikkvideoinnspilling i LA forrige helg, viste hun nok en gang hvorfor rumpa har blitt hennes mest kjente attributt.

 
Ikledd en hvit, ribbet t-skjorte over svart undertøy, samt et par sexy, futuristiske stilettstøvletter, overlot 41-åringen svært lite til fantastien, og bildene viste at selv om hun nå har passert 40, er det svært lite som tyder på at hun merker alderen.

Men selv om Kylies bakende så like snerten og spretten ut som alltid, innrømmet hun nylig at ikke alt er like naturlig som det ser ut i musikkvideoene hennes, skriver The Sun. 
 
Ifølge 41-åringen er det nemlig mye triksing og miksing som skal til for å få kroppen hennes til å se så strøken ut på skjermen.

- Jeg skjønner virkelig ikke alt oppstyret. Alt er triksing. Jeg får mye hjelp til å se slik ut i videoene mine, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Dette er en Botox-katastrofe