- Kylie har stengt meg ute den siste tiden

Bruce Jenner fortviler over at hans yngste datter sliter med å takle kjønnsskifteoperasjonen.

VANSKELIG TID: Bruces datter Kylie Jenner har vanskelig for å snakke om at faren er i ferd med å bli kvinne. Her også sammen med Kylies halvsøster og Bruces stedatter, Kim Kardashian, som var den første som så Bruce i kjole. Bildet er tatt i oktober i fjor. Foto: NTBscanpix
VANSKELIG TID: Bruces datter Kylie Jenner har vanskelig for å snakke om at faren er i ferd med å bli kvinne. Her også sammen med Kylies halvsøster og Bruces stedatter, Kim Kardashian, som var den første som så Bruce i kjole. Bildet er tatt i oktober i fjor. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har vært en vanskelig tid for familien Kardashian/Jenner etter at det ble kjent at den tidligere OL-vinneren Bruce Jenner (65) er i ferd med å gjennomgå et kjønnsskifte for å bli kvinne.

Eks-kona Kris Jenner (59), som Bruce har døtrene Kylie (17) og Kendall (19) med, har tidligere skjelt ham ut fordi han sa at hun var den personen det hadde vært vanskeligst å snakke om kjønnsskiftet med.

Kris har også uttalt at hun ikke føler at ekteskapet deres sammen var ekte.

Nå avslører Bruce i den nyeste episoden av «Keeping Up Withe The Kardashians» at også hans yngste datter Kylie har tatt avstand fra ham den siste tiden.

- Kylie er den vi er bekymret for. Hun har vanskelig for å håndtere dette. Jeg gjør alt jeg kan for å holde kontakten, men hun vil ikke snakke om det. Hun har stengt meg ute den siste tiden, forteller han til en venn, ifølge People.com, og legger til:

- Min største frykt er at jeg mister henne følelsesmessig. Vi har hatt et veldig nært forhold i mange år. Barna mine er alt for meg.

Saken fortsetter under bildet.

BITTER: Bruce var gift med Kris Jenner i 22 år før de skilte seg i desember i fjor. Kort tid etter ble han blant annet sett med fransk manikyr på neglene, langt  hår og feminine klær. Foto: NTBscanpix
BITTER: Bruce var gift med Kris Jenner i 22 år før de skilte seg i desember i fjor. Kort tid etter ble han blant annet sett med fransk manikyr på neglene, langt hår og feminine klær. Foto: NTBscanpix Vis mer

Viktig telefonsamtale

Som et forsøk på å holde familien samlet midt oppi den vanskelige perioden organiserer derfor Kim en skitur for jentene til Montana.

Men i starten trekker Kylie seg bare enda mer tilbake.

- Søstrene mine prøver å presse meg til å snakke om ting, men jeg har ikke lyst akkurat nå. Folk takler ting på forskjellige måter, sier hun.

Da Kylie senere overtaler søsteren Khloé til å bli med på en adrenalinfylt tur med helikopter til en snøtopp før de må stå slalom ned igjen, når Khloé endelig gjennom til 17-åringen.

- Jeg føler du gjør alle disse tingene for å prøve å distrahere deg selv på grunn av alt du går gjennom. Fordi du ønsker å føle at du er en Jenner. Det føles som om disse tingene er noe du burde gjøre sammen med din far, forteller hun blant annet til lillesøsteren.

Kylie tar samtalen til seg og ringer senere sin far som både blir glad og overrasket over å høre fra henne.

- Jeg kunne ønske du var her slik at vi kunne gjøre alle disse sprø tingene sammen, forteller hun til ham over telefonen - før hun sier følgende rett inn i kamera:

- Pappa og jeg har utrolig mange felles interesser. Han går gjennom alle disse forandringene nå, men jeg vil forsikre meg om at jeg fremdeles har et nært bånd til ham.

Saken fortsetter under bildet.

TÅREVÅT: Her knekker Kylie sammen da Bruce for første gang åpner seg om hemmeligheten sist måned. Foto: NTBscanpix
TÅREVÅT: Her knekker Kylie sammen da Bruce for første gang åpner seg om hemmeligheten sist måned. Foto: NTBscanpix Vis mer

Etter lang tid med spekulasjoner var det i et stort intervju med den anerkjente TV-journalisten Diane Saywer (69) sist måned at Bruce for første gang bekreftet at han identifiserer seg som en kvinne.

Selv om han ikke ville røpe sitt kvinnelige navn, fortalte han Diane at «dette blir siste gang jeg identifiserer meg som Bruce».

Under det to timer lange intervjuet, ble Bruce blant annet spurt om hvordan hans verdenskjente familie fant ut om «hemmeligheten» hans.

Han avslørte at stedatteren og reality-stjernen Kim Kardashian (34) så ham i kjole for flere år siden.

– Den første av jentene jeg fortalte det til, var Kimberly. Hun tok meg på fersken en dag, hun gikk bare rett inn.

Da Sawyer spurte hvordan Kardashian-søsteren reagerte, sa Bruce at hun hadde dratt umiddelbart og at de to aldri snakket om hendelsen igjen – før ryktene begynte å gå.

TV-FAMILIE: Her er Bruce sammen med stedatteren Kim Kardashian (f.v), døtrene Kendall og Kylie, samt stedøtrene Kourtney og Khloe. Han har i tillegg tre sønner og en datter fra to tidligere forhold. Foto: NTBscanpix
TV-FAMILIE: Her er Bruce sammen med stedatteren Kim Kardashian (f.v), døtrene Kendall og Kylie, samt stedøtrene Kourtney og Khloe. Han har i tillegg tre sønner og en datter fra to tidligere forhold. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kylie Jenner innrømmer det mange har mistenkt lenge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer