Kylie går fra Olivier

Ryktene om utroskap ødela idyllen...

UTRO? Olivier Martinez støttet Kylie gjennom kreftkampen, men er anklaget for utroskap i etterkant. Foto: All Over Press
UTRO? Olivier Martinez støttet Kylie gjennom kreftkampen, men er anklaget for utroskap i etterkant. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Så stemte altså ryktene... Bare måneder etter at superstjernen Kylie Minogue kunne melde at hun endelig hadde bekjempet brystkreften, offentliggjør de to at de har avsluttet forholdet.

Olivier Martinez var en stor støtte da Kylie kjempet mot brystkreft. Men etter at hun ble friskmeldt har forholdet hanglet. Like før jul ble han anklaget for utroskap med denne skjønnheten...

PLANLA BRYLLUP: Slik skulle det vært...

Bildene av Olivier i omfavnelse med en annen kvinne skapte isfront, men de prøvde å finne ut av det sammen. Men nå gir Kylie opp.

I en felles uttalelse skriver de to at de skilles som venner og er enige om at bruddet er til det beste.

Hva som er årsaken til bruddet, nevnes ikke, men det tidligere paret skriver at de har blitt dypt såret av hardnakkede rykter om utroskap.

- Medias falske beskyldninger om illojalitet har gjort dem triste begge to. De to vil fortsette å være nære venner, står det i pressemeldingen.

Så sent som i november uttalte Kylie at Oliviers fabelaktige støtte hadde hjulpet henne i kampen mot sykdommen. Hun uttalte at han er den mest ærerike mannen hun noensinne har truffet.

Nå mener venner at kampen mot kreft kan ha tæret på det snart fire år gamle forholdet.

- Så lenge hun var syk var hver dag en kamp, sammen. Nå som dødstruslen er borte kan de ha hatt vansker med å ta forholdet videre, og begynne på nytt, sier en kilde til Mirror.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer