Kylie forsvarer eksen

- Ingen av ryktene om Oliviers utroskap er sanne, sier Fever-sangerinnen.

IKKE BITTER: Kylie stoler på ekskjæresten og tror ikke på utroskapsryktene. Foto: All Over Press
IKKE BITTER: Kylie stoler på ekskjæresten og tror ikke på utroskapsryktene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Forrige uke tok det fire år lange forholdet mellom Kylie Minogue (38) og Olivier Martinez (41) slutt. Samtidig kom ryktene om at Oliviers utroskap var årsaken til bruddet.


Nå tar imidlertid Kylie ekskjæresten i forsvar, og hevder han aldri har vært utro.


- Ingen av ryktene om Oliviers utroskap er sanne. Jeg tror ikke på noen av dem, sa den flotte stjernen da hun i går signerte sine Darling-parfymeflasker hos Harrods i London.


- Olivier og jeg er fortsatt svært glad i hverandre og det er fremdeles mye kjærlighet mellom oss. Jeg snakker fortsatt med Olivier, og hvem vet hva fremtiden vil bringe, fortalte Kylie ifølge The Mirror.


JEAN CLAUDE VAN DAMME: Het romanse med Kylie


Også Oliviers mamma, Rosemarie Martinez, tar avstand fra rykteflommen mot sønnen.


- En hvilken som helst skuespiller som min sønn blir naturlig nok fotografert sammen med vakre skuespillerinner. Det er en del av jobben, og betyr ikke at de har et forhold. Olivier er en følsom mann og akkurat nå er han knust. Det vil ta tid for ham å komme over dette, sier madame Martinez.


HVA GJØR HUN NÅ?: Kylie vil ha mye sex


I løpet av årene Olivier var sammen med Kylie, ble han blant annet fotografert i intimt  passiar med Lost-stjernenn Michelle Rodriguez (28),  Volver-skuespillerinnen Penelope Cruz (32), Brad Pitts samboer Angelina Jolie (31) og den israelske skuespillerinnen Sarai Givati (24).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer