Wendy Williams:

- Kylie er bare 20 år gammel, for et rot

Wendy Williams er ikke redd for å si sin mening om Kylie Jenners fødsel og nye Youtube-video.

FYRER LØS: TV-profil Wendy Williams (t.v.) er ikke redd for å si sin mening om Kardashian-/Jenner-klanen, deriblant den ferske mammaen Kylie Jenner. Foto: NTB scanpix
FYRER LØS: TV-profil Wendy Williams (t.v.) er ikke redd for å si sin mening om Kardashian-/Jenner-klanen, deriblant den ferske mammaen Kylie Jenner. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Programleder Wendy Williams (53) fortsetter å uttrykke sine sterke meninger om Kardashian-familien sin oppførsel.

I den nyeste episoden av «The Wendy Williams Show», diskuterte talkshow-verten den 11-minutter lange Youtube-videoen til Kylie Jenner (20), som ble publisert på søndag til ære for hennes nyfødte datter.

Det var ikke bare det faktum at Kylie viste frem glimt av graviditeten i videoen som vakte stor oppsikt blant fansen, men også at Kim Kardashian West (37) benyttet anledningen til å vise frem sin datter Chicago West for første gang i videoen.

- Dette er Kylie sitt øyeblikk, også er Kim nødt til å vise frem sin baby i videoen. Det synes jeg er egoistisk gjort, sa Wendy i programmet, ifølge Us Weekly

Wendy la heller ikke skjul på at hun syntes videoen var søt, men la til:

- Kylie er bare 20 år gammel, for et rot.

- 30 år er for gammelt

​Etter at spekulasjonene om Kylies graviditet tok av rundt om i verden var det mye snakk om reality-stjernens unge alder.

Den australske avisen Herald Sun var blant dem som tidlig tok opp tematikken da de omtalte Kylies graviditet:

- I dagene som har gått siden nyheten om at det yngste medlemmet av Kardashian-Jenner dynastiet var gravid, har tusenvis av ord blitt skrevet om hva dette nye livet vil bety for 20-åringen. Har reality-stjernen planer om å bruke graviditeten i den neste sesongen av familiens reality-serie? Vil hun fortsette sitt makeup-firma? Skal hun og kjæresten Travis Scott gifte seg? Hvorfor i alle dager skal en 20-åring med alle muligheter i verden få en baby i så ung alder?, var noe av det avisen skrev.

Saken fortsetter nedenfor.

​Kylie har selv tidligere uttalt at hun synes at det å få barn i en alder av 30 år er altfor sent.

I en av episodene av den velkjente reality-serien «Keeping Up With The Kardashians» hadde Kylie en samtale med faren Caitlyn Jenner (68) om hva som er den ultimate alderen for å få barn.

Caitlyn mente 30 år var en god alder, men det var altså ikke Kylie enig i.

- Jeg føler at 30 er altfor sent, svarte hun faren.

- Babyen kommer til å se ut som deg

Da verden fikk nyss om graviditeten til Kylie Jenner, var for øvrig Wendy Williams også kjapt ute med å kritisere 20-åringen.

Ifølge Us weekly uttalte Wendy i talkshowet sitt i januar at babyen kom til å se ut som den «gamle» versjonen av Kylie, hvor hun refererte til at 20-åringen har fikset mye på utseendet sitt.

Saken fortsetter nedenfor.

STOR FORANDRING: Kylie Jenner har hatt en drastisk forandring de siste fem årene. Her avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix
STOR FORANDRING: Kylie Jenner har hatt en drastisk forandring de siste fem årene. Her avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Wendy uttrykte også sin skepsis rundt graviditeten til reality-stjernen på grunn av hennes unge alder.

- Hun er bare 20 år. Husker dere at dere var 20 år? Du ønsket ikke å få barn. Hennes 20 år er mer som 35 år, fordi hun har vokst opp på TV foran hele verden. Og hun har midtlivskrisen allerede, sa Wendy, før hun kom nok et spark mot Kylie:

- La meg fortelle deg én ting. Du kan gjøre akkurat hva du vil med utseendet ditt, men babyen kommer fortsatt til å se ut som den gamle versjonen av deg selv.

​- Kim er desperat

Kylie Jenners enda mer berømte halvsøster, Kim Kardashian (37), har også fått gjennomgå av talkshow-verten.

For under en uke siden kommenterte Wendy Williams nemlig Kims dristige bilder, som hun nylig publiserte på Instagram.

37-åringen har tilsynelatende aldri brydd seg om hva folk tenker om verken henne eller kroppen hennes.

Det har hun gjort klinkende klart opptil flere ganger ved å dele lettkledde bilder på Instagram-profilen sin.

I januar delte Kim flere halvnakne bilder, og det ble ikke tatt like godt imot av alle.

Saken fortsetter nedenfor.

📸

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Kim, det er tydelig at Kanye ikke gir deg nok oppmerksomhet. Du prøver desperat å holde deg i rampelyset, uttalte Wendy under et av showene sine, ifølge Us Weekly.

Flettekrangel

I slutten av januar delte Kim dessuten en ​serie av lettkledde bilder på Instagram, som også fikk oppmerksomhet på grunn av de nye flettene tv-stjernen viste frem.

Kims nye frisyre fikk nemlig mange til å se rødt.​ 37-åringen ble anklaget for kulturell appropriasjon etter å ha tatt såkalte fulani-fletter, en frisyre inspirert av Fulani-folket som befinner seg øst og vest i Afrika.

Saken fortsetter nedenfor.

BO WEST

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

​Kim omtalte frisyren som «Bo Derek-fletter», basert på at skuespilleren på slutten av 1970-tallet tok slike fletter for å spille inn filmen «10».

Saken fortsetter nedenfor.

Hi, can I get zero fucks please, thanks

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Flere tok seg nær av at realitystjernen, i stedet for å kreditere sveisens korrekte opphav, knagget den på en hvit kvinne som fikset håret sitt til en filmrolle.

Kritikken haglet mot Kim, og skuespiller Lindsay Lohan (31) var en av dem som ønsket å ytre sin mening da kjendisbloggeren Perez Hilton (39) la ut bilde av Kims nye sveis på Instagram-profilen sin.

Lindsay la igjen følgende kommentar under Perez sitt bilde: «Jeg er forvirret».

Det tok ikke lange tiden før Kim slo hardt tilbake mot Lindsay og svarte:

«Vet du hva som er forvirrende? Din plutselige utenlandske aksent», skrev hun og refererte til den merkelige aksenten skuespilleren pratet med under et intervju i 2016.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Tok opp kampen mot kritikerne

​Kim Kardashian har lært seg å akseptere kritikerne over flere år og har aldri latt det gå ordentlig inn på henne. I 2016 delte hun et nakenbilde på Instagram-profilen sin, som skapte sterke reaksjoner.

Bildet var tatt kun tre måneder etter at Kim og ektemannen Kanye West (40) ønsket sønnen Saint velkommen til familien.

- Det er første gang hun viser frem figuren etter fødselen, og hun ser helt fantastisk ut, skrev Daily Mail, mens andre var mer kritiske.

Saken fortsetter nedenfor.

When you're like I have nothing to wear LOL

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Som følge av reaksjonene valgte Kim å publisere et innlegg på nettsiden sin hvor hun blant annet skrev:

«Jeg har aldri forstått hvorfor folk bryr seg så mye om hva andre velger å gjøre med livene sine. Jeg driver ikke med dop, jeg drikker nesten aldri alkohol, jeg har aldri gjort noe ulovlig og likevel er jeg en dårlig rollemodell for at jeg viser at jeg er stolt av kroppen min?»

«Jeg har levd med å være flau og redd, og bestemt meg for at hvem bryr seg, du klarer bedre, kom deg videre. Jeg skal ikke bestandig være i forsvarsposisjon for å bevise at jeg er mer enn den jeg var for 13 år siden. La oss komme oss videre, det har jeg gjort.»

LES OGSÅ: Jeg var helt sikker på at dette var Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer