Wendy Williams:

- Kylie er bare 20 år gammel, for et rot

Wendy Williams er ikke redd for å si sin mening om Kylie Jenners fødsel og nye Youtube-video.

FYRER LØS: TV-profil Wendy Williams (t.v.) er ikke redd for å si sin mening om Kardashian-/Jenner-klanen, deriblant den ferske mammaen Kylie Jenner. Foto: NTB scanpix
FYRER LØS: TV-profil Wendy Williams (t.v.) er ikke redd for å si sin mening om Kardashian-/Jenner-klanen, deriblant den ferske mammaen Kylie Jenner. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Programleder Wendy Williams (53) fortsetter å uttrykke sine sterke meninger om Kardashian-familien sin oppførsel.

I den nyeste episoden av «The Wendy Williams Show», diskuterte talkshow-verten den 11-minutter lange Youtube-videoen til Kylie Jenner (20), som ble publisert på søndag til ære for hennes nyfødte datter.

Det var ikke bare det faktum at Kylie viste frem glimt av graviditeten i videoen som vakte stor oppsikt blant fansen, men også at Kim Kardashian West (37) benyttet anledningen til å vise frem sin datter Chicago West for første gang i videoen.

- Dette er Kylie sitt øyeblikk, også er Kim nødt til å vise frem sin baby i videoen. Det synes jeg er egoistisk gjort, sa Wendy i programmet, ifølge Us Weekly

Wendy la heller ikke skjul på at hun syntes videoen var søt, men la til:

- Kylie er bare 20 år gammel, for et rot.

- 30 år er for gammelt

​Etter at spekulasjonene om Kylies graviditet tok av rundt om i verden var det mye snakk om reality-stjernens unge alder.

Den australske avisen Herald Sun var blant dem som tidlig tok opp tematikken da de omtalte Kylies graviditet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer