Kygo stjeler showet hos Ellen DeGeneres

Se bergenseren fremføre hiten «Stole the Show» på det verdenskjente talkshowet nedenfor.

KYGO HOS ELLEN: Her introduserer Ellen DeGeneres norske Kygo før han inntar scenen. Foto: Grab fra YouTube-videoen
KYGO HOS ELLEN: Her introduserer Ellen DeGeneres norske Kygo før han inntar scenen. Foto: Grab fra YouTube-videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag stiller den norske artisten Kygo, som egentlig heter Kyrre Gørvell-Dahll (24), på scenen hos det verdenskjente talkshowet «The Ellen DeGeneres Show».

Mens komiker Kevin Hart (36), som er aktuell som årets Oscar-vert, er tirsdagens gjest hos Ellen, opptrer Kygo for publikum og mange millioner TV-seere sammen med Parson James.

Selv om ikke programmet sendes før kl. 16.00 i USA, så har seansen allerede blitt spilt inn og postet på nett.

- Vår neste gjest er den raskeste i historien til å nå en milliard streams på Spotify. Nå er han her for å fremføre sin hit-låt «Stole the Show» featuring Parson James. Ta vel i mot, Kygo, sier Ellen til et hylende publikum.

 

Flere nordmenn har besøkt Ellen

Kygos debutsingel, «Firestone», hadde godt over 100 millioner streams i fjor, og under Spellemann-utdelingen, som går av stabelen 30. januar i Oslo Spektrum, er bergenseren nominert i fire kategorier.

Det var Jarle Bernhoft som høsten 2011 gjorde vei i vellinga da han var gjest hos Ellen DeGeneres med sitt imponerende enmannsband-opplegg. Han fremførte den gang «C'mon Talk» til jubelrop fra både programleder og publikum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer