Kygo: - Jeg vet ikke om hun flytter inn

Stjerneartisten kjøpte seg nylig en millionvilla i Bergen, men vet ikke om kjæresten Maren blir samboeren hans.

BOR I HVER SIN BY: Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, har nettopp kjøpt seg en luksusbolig i Bergen. Men det spørs om kjæresten Maren Platou flytter inn med det første. Her er paret avbildet sammen i Miami i Florida i midten av mars.  Foto: Afp
BOR I HVER SIN BY: Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, har nettopp kjøpt seg en luksusbolig i Bergen. Men det spørs om kjæresten Maren Platou flytter inn med det første. Her er paret avbildet sammen i Miami i Florida i midten av mars. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norske stjerne-DJen Kyrre Gørvell-Dahll (24), bedre kjent under artistnavnet Kygo, har lagt verden for sine føtter de par siste årene.

Imidlertid er det hjembyen Bergen som står 24-åringens hjerte nærmest, og tidligere denne måneden ble det kjent at Kygo har kjøpt seg en villa i byen for 10,7 millioner kroner, ifølge BA.no.

Se og Hør møtte Kygo da han ble tildelt den nyopprettede Eksportprisen nylig. Da røpet han at han er usikker på hvorvidt kjæresten Maren Platou (23) kommer til å flytte inn i det nye huset.

- Nei, det vet jeg ikke. Hun studerer jo i Ålesund, men når vi er sammen kommer vi nok til å være der mye. Jeg elsker å være hjemme i Bergen, sier Kygo til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

STØTTET BROREN: Da Spellemannprisen og organisasjonen Music Norway hedret Kyrre Gørvell-Dahll med den nyopprettede Eksportprisen tidligere i juni, var søsknene (f.v) Jenny, Sondre og Johanne til stede.  Foto: Andreas Fadum
STØTTET BROREN: Da Spellemannprisen og organisasjonen Music Norway hedret Kyrre Gørvell-Dahll med den nyopprettede Eksportprisen tidligere i juni, var søsknene (f.v) Jenny, Sondre og Johanne til stede. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Må prioritere skolen

Både Kygos søstre Jenny (29), Johanne (27) og lillebroren Sondre (19) var på plass da «Firestone»-stjernen mottok Eksportprisen 2015. Kjæresten Maren var derimot ikke til stede. 

LES MER: I ukens Se og Hør kan du se de eksklusive bildene fra EVa Longorias bryllup, se bildene fra kongeparets jubileumsreise og mye mer. Foto: Faksimile Se og Hør
LES MER: I ukens Se og Hør kan du se de eksklusive bildene fra EVa Longorias bryllup, se bildene fra kongeparets jubileumsreise og mye mer. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

- Maren har eksamen i dag, så hun måtte prioritere skolen. Hun studerer sykepleier ved NTNU i Ålesund, forklarer Kygo videre.

Les mer om Kygo i ukens utgave av Se og Hør.

Tidligere har den suksessrike bergenseren fortalt at det ikke er helt lett å bo i en annen by enn kjæresten, som også er fra Bergen. Det var overfor TV 2 Kygo først lettet på sløret om forholdet:

- Det er en utfordring fordi vi er i et avstandsforhold, men det fungerer veldig bra så langt. Jeg tror hun bare er glad på mine vegne, sa Kygo til TV 2.no i april.

Jordnær stjerne

Kyrre Gørvell-Dahll har for lengst etablert seg som et av de virkelig store navnene i musikkbransjen, og under utdelingen av Spellemannprisen 2015 i januar stakk han av med to gjeve priser.

Kygo ble kåret til «Årets spellemann», og han vant dessuten prisen for årets låt med «Stole the Show» - som han for øvrig fremførte hos talkshowstjernen Ellen DeGeneres (58) tidligere samme måned.

Det var søstrene Jenny og Johanne som mottok Spellemannprisene på brorens vegne, ettersom han selv var opptatt med konsertvirksomhet i USA.

Saken fortsetter under bildet.

STOLTE AV KYGO: Johanne og Jenny Gørvell-Dahll tok imot pris for broren sin under Spellemannprisen i januar 2016. Foto: Andreas Fadum
STOLTE AV KYGO: Johanne og Jenny Gørvell-Dahll tok imot pris for broren sin under Spellemannprisen i januar 2016. Foto: Andreas Fadum Vis mer

På prisutdelingen fortalte de to til Seoghør.no at den voldsomme suksessen ikke har gått til hodet på den yngre broren deres.

- For å være ærlig så er det vanskelig å svare på hvordan det er at han er så berømt. Fordi han er helt den samme når vi er sammen. Han har ikke forandret seg i det hele tatt etter suksessen, sa Jenny og Johanne til Seoghør.no den gang.

Se intervju med Kygos storesøstre i videoen nedenfor:

Har ikke mistet seg selv

I samme intervju fortalte Kygos storesøstre at han alltid har vært et musikalsk talent. Under søsknenes oppvekst i Bergen sørget evnene hans ofte for at Kygo slapp unna plikter i huset:

- Vi kom hjem fra skolen også satt han og spilte piano hver dag. Da sa vi: «Hva spiller du nå, Kyrre?». Så hadde han bare funnet det på. Sånn slapp han også unna oppvasken. Det var så pent å høre på, så vi ville heller høre på ham, sa søstrene til Seoghør.no i januar.

Kygo selv har fortalt til VG at vennene og familien hjemme i Bergen har hjulpet ham med å bevare beina godt plantet på jorda.

- Jeg har alltid vært en beskjeden gutt. Jeg vet hvem jeg er, og jeg har mine venner hjemme i Bergen som jeg henger med, og en familie som hadde satt meg på plass ganske raskt, sa han til VG i september i fjor.

STOR STJERNE: Kyrre Gørvell-Dahll er utvilsomt Norges største «eksportvare» innenfor musikkindustrien om dagen. Her er han avbildet sammen med kronprins Haakon under en mottagelse på det norske generalkonsulatet i New York i fjor høst. Foto: NTB scanpix
STOR STJERNE: Kyrre Gørvell-Dahll er utvilsomt Norges største «eksportvare» innenfor musikkindustrien om dagen. Her er han avbildet sammen med kronprins Haakon under en mottagelse på det norske generalkonsulatet i New York i fjor høst. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Å komme seg i seng blir den store utfordringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer