Kygo: - Jeg vet ikke om hun flytter inn

Stjerneartisten kjøpte seg nylig en millionvilla i Bergen, men vet ikke om kjæresten Maren blir samboeren hans.

BOR I HVER SIN BY: Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, har nettopp kjøpt seg en luksusbolig i Bergen. Men det spørs om kjæresten Maren Platou flytter inn med det første. Her er paret avbildet sammen i Miami i Florida i midten av mars.  Foto: Afp
BOR I HVER SIN BY: Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, har nettopp kjøpt seg en luksusbolig i Bergen. Men det spørs om kjæresten Maren Platou flytter inn med det første. Her er paret avbildet sammen i Miami i Florida i midten av mars. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norske stjerne-DJen Kyrre Gørvell-Dahll (24), bedre kjent under artistnavnet Kygo, har lagt verden for sine føtter de par siste årene.

Imidlertid er det hjembyen Bergen som står 24-åringens hjerte nærmest, og tidligere denne måneden ble det kjent at Kygo har kjøpt seg en villa i byen for 10,7 millioner kroner, ifølge BA.no.

Se og Hør møtte Kygo da han ble tildelt den nyopprettede Eksportprisen nylig. Da røpet han at han er usikker på hvorvidt kjæresten Maren Platou (23) kommer til å flytte inn i det nye huset.

- Nei, det vet jeg ikke. Hun studerer jo i Ålesund, men når vi er sammen kommer vi nok til å være der mye. Jeg elsker å være hjemme i Bergen, sier Kygo til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

- Må prioritere skolen

Både Kygos søstre Jenny (29), Johanne (27) og lillebroren Sondre (19) var på plass da «Firestone»-stjernen mottok Eksportprisen 2015. Kjæresten Maren var derimot ikke til stede. 

- Maren har eksamen i dag, så hun måtte prioritere skolen. Hun studerer sykepleier ved NTNU i Ålesund, forklarer Kygo videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer