Kvittet seg med brudekjolen

- Jeg håper den vil gjøre noen andre lykkelige, sier Eddie Cibrians forsmådde ekskone.

GÅR VIDERE: TV-stjernen Brandi Glanville er nok bitter over utroskapsaffæren mellom ektemannen Eddie Cibrian og LeAnn Rimes, som gjorde at ekteskapet deres gikk i vasken i 2010. Men nå har hun i hvert fall kvittet seg med brudekjolen.
GÅR VIDERE: TV-stjernen Brandi Glanville er nok bitter over utroskapsaffæren mellom ektemannen Eddie Cibrian og LeAnn Rimes, som gjorde at ekteskapet deres gikk i vasken i 2010. Men nå har hun i hvert fall kvittet seg med brudekjolen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Brandi Glanville (40) begynner det nye året med å kvitte seg med brudekjolen fra giftermålet med Eddie Cibrian (39) - som forlot henne for sangeren LeAnn Rimes (30) i 2009. «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen ønsker seg nemlig en ny start, og begynte med å rydde i klesskapet sitt, skriver RadarOnline. «Jeg donerte brudekjolen min til en vordende army wife og jeg har ennå ikke hørt hvem som har mottatt den! Vel, jeg håper den vil gjøre noen veldig lykkelige», skrev Glanville på Twitter-profilen sin lørdag. Siden blondinens ekteskap endte temmelig ulykkelig, kan nok denne generøse gesten også tolkes som et stikk til eksmannen og hans nåværende kone LeAnn. Særlig forholdet mellom Brandi Glanville og LeAnn Rimes har vært spesielt anstrengt, og de to har for vane å henge hverandre ut på Twitter . Glanville og Cibrian giftet seg i 2001 og fikk sønnene Mason (9) og Jake (5) sammen. Skilsmissen var et faktum i 2010, etter at Cibrian hadde innledet et forhold til Rimes, som på daværende tidspunkt var gift med Deane Sheremet. «CSI: Miami»-kjekkasen og countrysangerinnen giftet seg i april 2011.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer