Kvittet seg med babyvekten ved å drikke vann

Se, så slank hun er blitt.

GIR RÅD: Modellen og TV-stjernen råder andre til å kose seg med maten, men ikke overdrive spisingen. Foto: All Over Press
GIR RÅD: Modellen og TV-stjernen råder andre til å kose seg med maten, men ikke overdrive spisingen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det er nøyaktig ett år siden «Top Chef»-stjernen Padma Lakshmi (40) ble mamma for aller første gang. Legene kalte babyen et medisinsk mirakel, i og med at stjernen er diagnostisert med endometriose, som er en tilstand som kan forårsake fruktbarhetsproblemer.

Datteren fikk navnet Krishna Thea.

Lakshmi, som også er Salman Rushdies ekskone, nektet i begynnelsen å avsløre hvem barnefaren var. Nå kjemper hun en bitter kamp om foreldreretten med foretakskapitalisten Adam Dell.

Samtidig har Lakshmi kvittet seg med babyvekten, og fått tilbake sin fantastiske kropp. Til UsMagazine.com forklarer hun hvorfor.

- Jeg drikker et tonn med vann. Vann skyller vekk alt, forteller den tidligere modellen til nettstedet.

Samtidig kommer hun med råd til andre nybakte og kommende mødre.

- Dere får egentlig bare kose dere med maten, men ikke spis alt for mye. Spis sunt, og kroppen din vil takke deg, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Et medisinsk mirakel