Kvitter seg med alle sko etter én gangs bruk!

Nå avslører «The Hills»-stjernen hvorfor hun shopper så mye.

STRENGE REGLER: The Hills-jentene fikk ikke lov til å bruke samme antrekk to ganger. Foto: All Over Press
STRENGE REGLER: The Hills-jentene fikk ikke lov til å bruke samme antrekk to ganger. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Har du noen gang lurt på hvorfor alle som er med i reality-serien «The Hills» alltid er ute og shopper? Audrina Patridge (25) har svaret.

Patridge forteller nemlig til Daily Mirror at hun ikke fikk lov til å ha på seg de samme klærne to ganger, da hun var med i den populære serien. Det fikk hun streng beskjed om av produsentene.

- Vi hadde bare lov til å ha på tingene én gang. De tar et bilde, så får vi aldri lov til å ha på de samme klærne igjen, sier hun.

Med det gjør hun det samme som Paris Hilton. Hotellarvingen sa nylig i et intervju at hun aldri brukte samme klær to ganger, og at hun ga bort klærne etter at hun hadde hatt dem på seg, gjerne til veldedighet.

At Patridge må gjøre det samme, synes hun på mange måter er greit, men i enkelte tilfeller også litt trist. Hun skulle nemlig gjerne brukt et par sko mer enn én gang.

- Det aller beste jeg hadde på meg i serien var et par høye Lanvin-støvletter.

Patridge avslører også at det ikke kun er klær hun foretrekker fra kjente designer-merker. Hun eier et Chanel surfebrett til en verdi av 40.000 kroner.

- Jeg bruker det som dekorasjon på soverommet til jeg blir god til å surfe. Det er for pent til at jeg tør å bruke det, kanskje jeg ødelegger det, sier Patridge til Mirror.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Heldigvis har jeg små pupper