KAN VELGE OG VRAKE: De fire TV-frierne, fra venstre Sølvi J Heggdal, Aina Larsen, Grete Nordengen og Ann Maygret Bartnes kjemper alle om hjertet til Calle Breen. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
KAN VELGE OG VRAKE: De fire TV-frierne, fra venstre Sølvi J Heggdal, Aina Larsen, Grete Nordengen og Ann Maygret Bartnes kjemper alle om hjertet til Calle Breen. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

«Kvitt deg med den fjotten der»

Frierne ligger langflate etter den populære "Jakten"-frieren.

SEHER.NO: Mandag var det klart for en ny episode av det populære TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten", der de fire TV-bøndene Clas Kvisler, Kristian Akervold, Calle Breen og Jan Erik Kjær leter etter den perfekte partneren i sine liv.

I mandagens program flyttet de utvalgte frierne inn på bøndenes gårder. Og på gården til Calle Breen sto stemningen fullstendig i taket.

- Det var helt utrolig koselig, vi fire hadde det bare helt fantastisk gøy sammen. Det fantes ikke konkurranseinstinkt blant oss, ikke sjalusi - ingenting! Vi hadde det veldig artig, ble gode venner - og snakker med hverandre hver dag, forteller én av frierne, Sølvi J. Heggdal, til Seher.no.

Selv er hun altså en frier i "Jakten på kjærligheten". Men etter å ha blitt vist på TV en periode, opplever Molde-kvinnen at hun selv også blir omsvermet av friere.

- Jeg får mange meldinger, ja. Kvinnene pleier oftest å "heie" på meg ved å si at de tror at jeg ender opp med Calle, mens mannfolkene heller sier "Kvitt deg med den fjotten der" og at "Hvis du ryker ut, så står jeg på døra di". Meldingene tikker inn fra menn over hele landet, sier Heggdal, som ikke er helt overbegeistret over alle sms'ene.

- Jeg forteller dem at jeg er "opptatt", jeg er jo med i et TV-program! Det høres kanskje litt innbilsk ut, men jeg prøver å stenge verden litt ute. Det er koselig altså - for all del - men man blir lett fremstilt som en dame som ikke får seg mann på byen. Og det vil jeg ikke. Mange tror kanskje at det er lett å få meg.

Men Sølvi er langt fra desperat. Hun vil nemlig bare ha litt moro i hverdagen.

- Jeg har ikke panikk, jeg vil bare være med på noe sprøtt som jeg aldri får oppleve igjen.

Det er spesielt på mandager og tirsdager at meldingene tikker inn til den munnrappe "Jakten"-frieren. Og Sølvi forsikrer at hun svarer på alle henvendelsene hun får.

- Jeg får nok fire-fem meldinger fra menn disse dagene, i tillegg til at de ringer litt og sånn. Men jeg sier bare "Sorry mac", forteller Sølvi J. Heggdal, som har én klar oppfordring til sine mannlige friere.

- Presentér deg på en ordentlig måte! Det er ikke så bra når folk gjemmer seg bak "Hei, jeg vil ha deg", uten bilde, og uten muligheter til å søke opp nummeret, mener hun.

- Ble du forelsket i Calle, Sølvi?

- Jeg kan bli forelsket ved å se en film, jeg. Men så er det over dagen etter. Jeg og Calle snakker godt sammen, vi snakker samme språk. Jeg kan vel si at jeg ble betatt, mens jeg trivdes godt i hans selskap, sier Søvi J. Heggdal til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss 
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

Stem Sølvi inn på Kremtoppen hos SOL.no

LES OGSÅ: - Tøffere psykisk enn jeg trodde