KRITISK: Skuespiller Kristen Stewart mener det er galskap å fikse på utseendet ved hjelp av plastisk kirurgi. Her er hun på 
«Camp X-Ray»-premieren i New York i fjor.  Foto: Broadimage
KRITISK: Skuespiller Kristen Stewart mener det er galskap å fikse på utseendet ved hjelp av plastisk kirurgi. Her er hun på «Camp X-Ray»-premieren i New York i fjor. Foto: BroadimageVis mer

– Kvinner som legger seg under kniven er gale

Kristen Stewart går hardt ut mot Hollywoods skjønnhetshysteri.

SEOGHØR.NO: I en årrekke spilte hun i den romantiske filmserien «Twilight», men skuespiller Kristen Stewart (25) tar nå avstand fra mange sider ved Hollywood-sirkuset.

Før jul fortalte «Still Alice»-stjernen at hun synes det er ensomt å være berømt, og uttalte seg kritisk om folk som bare drømmer om å bli filmstjerner.

I et ferskt intervju med den britiske utgaven av magasinet Harper's Bazaar, retter Stewart skyts mot plastisk kirurgi-trenden som gjennomsyrer mye av den amerikanske filmbransjen. På spørsmål om hun noensinne vil legge seg under kniven, er svaret hennes krystallklart.

- Nei, aldri. Aldri. Jeg blir helt skremt av tanken på å gjøre noe sånt. Kanskje det er utrolig arrogant å si, men jeg har ikke lyst til å endre noe ved meg selv, understreker hun ifølge E!News.

- Jeg tror de kvinnene som vil endre utseendet sitt kirurgisk, er i ferd med å bli gale. Det er vandalisme, legger den unge filmstjernen til.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTTE DAMER: Kristen Stewart, Julianne Moore og Kate Bosworth spilte alle sammen i den kritikerroste filmen «Still Alice» i fjor. Både Stewart og Moore har uttalt at de aldri vil ta plastisk kirurgi. Her er alle tre på en visning av filmen i New York i januar.  Foto: Ap
FLOTTE DAMER: Kristen Stewart, Julianne Moore og Kate Bosworth spilte alle sammen i den kritikerroste filmen «Still Alice» i fjor. Både Stewart og Moore har uttalt at de aldri vil ta plastisk kirurgi. Her er alle tre på en visning av filmen i New York i januar. Foto: Ap Vis mer

Dårlig med sminke

Kristen Stewart har støtte hos blant andre «Still Alice»-motspilleren Julianne Moore (54), som i februar vant Oscar for rollen sin i filmen. Moore har fortalt til magasinet The Edit at hun ønsker å «se ut som seg selv» resten av livet.

- Jeg er bare en vanlig person med en jobb, og jeg kunne aldri tenke meg å fikse på utseendet på grunn av den, uttalte den flotte 54-åringen i magasinintervjuet.

I tillegg til å være komfortabel med sitt eget utseende, har Robert Pattinsons (28) ekskjæreste et avslappet forhold til stil og sminke.

«Anesthesia»-aktuelle Stewart har ikke noe ønske om alltid å være vakker, for eksempel.

- Jeg liker å enten være skikkelig sexy eller innmari androgyn. Jeg er ikke flink til å sminke meg selv. Moren min lærte meg aldri noe slikt, hun bruker ikke sminke. Men jeg liker mineralsminke. Det er vanskelig å bruke det feil, og det er ikke dårlig for huden, sier Kristen Stewart i intervjuet med Harper's Bazaar, ifølge E!News. 

ENTEN ELLER: Kristen Stewart foretrekker å enten pynte seg og kle seg sexy, som på Cesar Film Awards i Paris i februar, eller å kjøre en androgyn og «gutteaktig» stil - slik hun gjorde i West Hollywood i mars sammen med venninnen Alicia Cargile. Foto: NTB Scanpix
ENTEN ELLER: Kristen Stewart foretrekker å enten pynte seg og kle seg sexy, som på Cesar Film Awards i Paris i februar, eller å kjøre en androgyn og «gutteaktig» stil - slik hun gjorde i West Hollywood i mars sammen med venninnen Alicia Cargile. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - De kysset og holdt hender