Scarlett Johansson:

- Kvinner som har en sunn holdning til sex blir stemplet som horer

Hollywood-stjernen synes det er trist at kvinner fremdeles blir stigmatisert.

File photo dated 27/02/17 of Scarlett Johansson who has shared her fears that we are losing our sense of compassion in an increasingly digital world.
File photo dated 27/02/17 of Scarlett Johansson who has shared her fears that we are losing our sense of compassion in an increasingly digital world. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Scarlett Johansson (32) har aldri vært redd for å bruke kjendisstatusen sin til ytre sine meninger om saker som ligger nært hjertet hennes - som både politikk, likestilling og kvinners rettigheter.

«Lucy»-stjernen har heller ingen problemer om å snakke om sex og seksualitet, og avslører nå at hun er svært skuffet over at kvinner som gjør det blir stigmatisert.

- Det er nesten forbudt for kvinner å kunne snakke om å nyte sex, sier hun til Cosmopolitan, ifølge Daily Mail.

- Kvinner som har en sunn seksuell holdning blir stemplet som løse, ville og horer. De har ingen moral og de blir sett på som en slags seksuell avviker eller noen som ikke kan være i et monogamt forhold.

Saken fortsetter under bildet.

SEPARERT: Forholdet til Scarlett og Romain holdt i nesten fem år. Foto: NTB Scanpix
SEPARERT: Forholdet til Scarlett og Romain holdt i nesten fem år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er fremdeles tabu å snakke om nytelse eller det å være nysgjerrig, hevder hun, ifølge nettstedet.

I januar avslørte Hollywood-stjernen at hun skulle skilles fra den franske journalisten Romain Dauriac (34) etter knappe to år som ektepar.

Johansson, som har datteren Rose (2 1/2) med Dauriac, avslørte kort tid senere hva som var grunnen til bruddet.

- Ekteskapet er en romantisk og vakker idé som det er fint å være en del av. Men jeg tror ikke vi mennesker er skapt for å være monogame. Nå blir jeg vel halshogd, sa hun til Playboy i februar.

- Et ekteskap krever mye av deg. Veldig mye. Det faktum at så mange - eller alle - må jobbe så iherdig for å få det til å fungere, beviser at monogami ikke er en naturlig ting, fortsatte hun.

I mai ble hun sett kyssende med «Saturday Night Live»-stjernen Colin Jost (34), og nå ryktes det at de har noe på gang.

Saken fortsetter under bildet.

NYTT PAR? Sist måned kom nyheten om at Scarlett skal ha funnet tonen med komiker og skuespiller Colin Jost, kjent fra Saturday Night Live. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR? Sist måned kom nyheten om at Scarlett skal ha funnet tonen med komiker og skuespiller Colin Jost, kjent fra Saturday Night Live. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nylig gikk Scarlett også hardt ut mot Donald Trumps datter, Ivanka Trump (35), fordi skuespilleren mener at president-datteren ikke bruker makten sin som kvinne godt nok.

Tordentalen kom bare et par uker etter at Johansson parodierte kjendisdatteren i det populære humorprogrammet «Saturday Night Live».

Sketsjen var en falsk parfymereklame for en duft med navn «Complicit» - som betyr medskyldig på norsk - samme ord som Ivanka selv ikke klarte å forklare betydningen av i et tidligere CBS-intervju.

Johanssons parodi kritiserte også presidentdatteren for sin fraværende stemme i kamp for likestilling og kvinners rettigheter. Humorinnslaget ble avsluttet med følgende sitat:

«Complicit. Duften for kvinnen som kunne stoppet alt dette, men valgte å la være».

LES OGSÅ: - Kunne ikke sett for meg at vi skulle bli kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer