- Kvinner plikter å gjøre som mannen befaler

Slik mener TV-kjendis og 19-barnsmor Michelle Duggar at man får et lykkelig ekteskap.

STOR FAMILIE: Familien Duggar består av Michelle og Jim Bob Duggar og deres 19 barn. Foto: All Over Press
STOR FAMILIE: Familien Duggar består av Michelle og Jim Bob Duggar og deres 19 barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ekteparet Michelle og Jim Bob Duggar har blitt kjente i USA gjennom realityserien «19 Kids and Counting» hvor de skildrer hjemmelivet sammen med sine 19 barn.

Nå vekker paret igjen oppsikt, etter at Michelle på en konferanse oppfordret kvinner til å underkaste seg sine menns vilje, dersom de vil bevare et lykkelig ekteskap.

- Kvinner plikter å gjøre som mannen befaler. En kvinne må også stadig sørge for å ha et vakkert ytre så vel som indre, og huske å bite seg i tungen når hun har lyst til å svare ektemannen på en frekk måte, sier Duggar, ifølge Radaronline.com

Michelle - som i likhet med ektemannen er dypt religiøs - har ikke uventet fått kritikk for synspunktene fra flere hold.

- De leverer kunstige smil, men hva foregår egentlig bak lukkete dører?, skriver en leser som kaller seg «MsSarcia» på nettsidens debattforum.

En annen støtter imidlertid paret - som i desember mistet det de håpet skulle bli deres 20. barn.

- Det ser ut til å virke for dem. De er en kjærlig, veltilpasset familie, som aldri har mottatt trygd eller sosialhjelp for å overleve. De jobber hardt og har selv bygget huset sitt. Ingen av barna deres har vært i bråk. Det er ikke mange familier som kan si det, skriver en leser som kaller seg «ilovegossip»

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mistet sitt 20. barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer