- Kvinner kan ikke få gjort alt

Filmstjernen Drew Barrymore trapper ned på Hollywoodkarrieren til fordel for sine to barn.

TRAVEL MAMMA: Drew Barrymore har to døtre på under tre år, og driver produksjonsselskapet Flower Films i tillegg til skjønnhetsmerket Flower Beauty. Dermed blir det lite tid til Hollywood, innrømmer hun. Her med minstedatteren, Frankie, i starten av januar. Foto: Stella Pictures
TRAVEL MAMMA: Drew Barrymore har to døtre på under tre år, og driver produksjonsselskapet Flower Films i tillegg til skjønnhetsmerket Flower Beauty. Dermed blir det lite tid til Hollywood, innrømmer hun. Her med minstedatteren, Frankie, i starten av januar. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Drew Barrymore (39) har vært i filmbransjen siden hun var fem, og ble verdenskjent som syvåring da hun spilte i «E.T.».

Dermed er det kanskje ikke så rart at «Charlie's Angels»-stjernen har valgt å ta en pause fra Hollywood. Men det er ikke sin lange karriere som skuespiller og produsent tobarnsmoren viser til selv.

- Jeg kommer til å få trøbbel for dette, men jeg sier det likevel: Kvinner kan ikke få gjort alt. Kvantefysikken forteller deg faktisk at du ikke kan gjøre alt, sier Barrymore i et intervju med magasinet More.

Filmstjernen, som har døtrene Olive (2) og Frankie (9 mnd.) med ektemannen Will Kopelman, synes det er vanskelig å balansere familie- og karriereliv på en tilfredsstillende måte.

Saken fortsetter under bildet.

FIN FAMILIE: Drew og ektemannen Will Kopelman med eldstedatteren Olive på bondens marked i Studio City i helgen.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FIN FAMILIE: Drew og ektemannen Will Kopelman med eldstedatteren Olive på bondens marked i Studio City i helgen. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Familien først

Den sjarmerende 39-åringen understreker likevel at ingenting er umulig.

- Men jeg tror at kvinner kan gjøre alt de vil gjøre, spesielt hvis de jobber hardt nok for det. Jeg tror ikke på at noe kommer gratis. Du er nødt til å jobbe for alt i livet, sier hun til magasinet.

I et tidligere intervju har Drew Barrymore fortalt at hun og ektemannen ikke har noen barnevakt som avlaster dem i hverdagen. Da snakket hun også ut om faren sin, den nå avdøde skuespilleren John Drew Barrymore, som var fraværende i hele oppveksten hennes.

Stjernen, som hadde en turbulent oppvekst preget av alkohol- og rusmisbruk, tror barndommen hennes har gjort henne ekstra innstilt på å være en god forelder selv.

- Jeg hadde egentlig ikke foreldre, ikke sant? Og derfor vil jeg være en god forelder som er til stede for barna mine, forteller hun til More, ifølge TooFab.

LYKKELIGE: Drew Barrymore nyter i dag å ha en mer normal tilværelse enn hun hadde tidligere. Her er hun og ektemannen på «Blended»-premieren i L.A. i mai 2014, da hun ventet barn nummer to. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: Drew Barrymore nyter i dag å ha en mer normal tilværelse enn hun hadde tidligere. Her er hun og ektemannen på «Blended»-premieren i L.A. i mai 2014, da hun ventet barn nummer to. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Ble besteforeldre for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer