Kate Winslet:

- Kvinner i 40-årene er mer sexy

Kate Winslet synes det er fantastisk å bli eldre.

GODT FORBILDE: Kate Winslet depper ikke over at ungdommen er en svunnen tid. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
GODT FORBILDE: Kate Winslet depper ikke over at ungdommen er en svunnen tid. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Presset om å bevare sitt ungdommelige ytre er noe de aller fleste som når en viss alder vil kjenne på. I Hollywood er kanskje presset spesielt merkbart ettersom stadig nye og yngre stjerneskudd kjemper om å ta over skuespillerjobbene.

Dette fører til at mange velger å legge seg under kniven eller å benytte seg av ulike former for kosmetiske inngrep og injeksjoner - for å stramme opp litt her og der.

«Snakke fra levra»

Kate Winslet (47) har vært i underholdningsbransjen i flere tiår og er regnet som en av filmbyens mest ettertraktede skuespillere. Nå innrømmer Oscar-vinneren at også hun opplever at kroppen ikke lystrer slik hun ønsker lenger, men at hun likevel setter pris på dette.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

- Jeg tror kvinner i 40-årene, i alle fall de i midten av 40-årene tenker: "Dette er begynnelsen på nedgangen hvor ting forandrer seg, falmer og sklir i retninger jeg ikke ønsker de skal havne i". Og jeg har bare bestemt nei, forteller Winslet i et radiointervju på «Woman’s Hour», ifølge Us Weekly.

Hun utdyper hva hun mener om å eldes:

- Vi blir mer kvinne, mer mektige og mer sexy. Vi vokser mer inn i oss selv. Vi har muligheten til å snakke fra levra og ikke være redd for hva folk mener om oss. Og å ikke bry oss så mye om hvordan vi ser ut . Jeg synes det er fantastisk, deler hun.

«Sultne etter sånt»

Dette er langt fra første gang Winslet snakker om kropp og aldring.

47-åringen er selv trebarnsmor og halvannet år etter at hun fødte sin yngste sønn Bear (9) slo hun blant annet hardt tilbake på kroppspresset nybakte mødre opplever.

RAAD: En åpenhjertig Isabel Raad har byttet side i debatten om plastisk kirurgi. Video: Celina Morken Vis mer

I fjor satte hun også ned foten da regissøren av HBO-serien «Mare Of Easttown» ønsket å fjerne «uflatterende» bilder av henne.

Winslet har hovedrollen i serien som etterforskeren Mare Sheehan.

- Hun er en fullt fungerende, feilaktig kvinne med en kropp og et ansikt som beveger seg i takt med alderen, livet hennes og hvor hun kommer fra. Jeg tror vi er litt sultne etter sånt, fortalte hun i et intervju med New York Times den gang.

Videre innrømmet «Titanic»-stjernen at hennes «uglamorøse» opptreden i serien er sjokkerende for noen, men at hun ikke vil ha det på noen annen måte. Så da regissøren ville ta bort en uflatterende vinkel av magen hennes fra en sexscene, svarte hun enkelt og greit:

- Ikke prøv deg!

LES OGSÅ: Røper ulykke: - Veldig leit

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer