- Kvinner fantaserer om en dominant mann

Nå jakter den kontroversielle «Farmen»-deltageren Andreas Nørstrud på drømmedama.

Publisert
Sist oppdatert
Se Farmen-Andreas i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken. 

SEOGHØR.NO: Kristne Andreas Nørstrud (28) har fått mye oppmerksomhet i årets «Farmen», spesielt for det mange vil si er et svært kontroversielt syn på kvinne- og mannsrollen i samfunnet. Realityserien startet også med et brak da Andreas ga uttrykk for at han syntes at flere av jentene på gården gikk alt for lettkledd.

Nå har han fått innspillingen i Valdres litt på avstand. Og da Seoghør.no nylig møtte 28-åringen på lavkarbocafeen Low Carb & Coffee i Oslo, la han ikke skjul på at han har fått mange positive tilbakemeldinger på sine hardtslående ytringer på TV.

- Det er litt artig å se at jeg treffer en nerve hos mange jenter når det gjelder mannens rolle i et forhold. Jenter vil ikke ha en tøffel. De vil ha en mann, men han skal være en god mann. Jenter fantaserer om en dominant mann, fastslår Nørstrud i intervjuet du kan se i videovinduet øverst i saken.
 
Som Se og Hør tidligere har avslørt, har Andreas en fire år gammel sønn fra et tidligere havarert forhold. Nå lever han singellivet, men det betyr ikke at han ikke har gjort seg opp noen tanker om hvordan en fremtidig kjæreste bør være.

- Bibelen sier litt om det:  At en kvinne er ydmyk, det er viktig for meg. At hun rett og slett har et vesen som ikke er veldig brautende. Hun bør være mild og god, slik at man ikke må heve stemmen hver gang man snakker til henne, forteller «Farmen»-deltageren, som også synes det er viktig at jenta deler hans kristne ståsted i livet.

- Det er jo noe som vil prege mitt liv og alle mine veivalg. Hvis hun skulle være fremmed for det - da vil vi dra i hver vår retning. Og det ville blitt veldig vanskelig, erkjenner han.

Den frittalende 28-åringen fra Tuddal innrømmer at han har vært datet etter «Farmen»-innspillingen. Men fortsatt er han mildt sagt langt unna en forelskelse. Men litt betatt kanskje?

- Ja, det kan man godt si. Men det er et ordtak rundt dette med forelskelse: Forelskelse gjør blind, mens kjærlighet eller ekteskap åpner øynene. Det er noe å huske på det også. Jeg tror ikke jeg lar meg forelske - klok av skade! sier han lattermildt til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg måtte dra den litt ekstra langt  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer