Leif Einar Lothe:

Kvinnelige fans kaster undertøy på «Lothepus»

- Det er sikkert Randi som står og hiver det opp til meg.

POPULÆR MANN: Leif Einar Lothe er i sommer travelt opptatt med turné. Selv om det er gått flere måneder siden han vant «Farmen kjendis», ser det ikke ut til at populariteten hans er svekket. Her sammen med samboer Randi Sørum. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
POPULÆR MANN: Leif Einar Lothe er i sommer travelt opptatt med turné. Selv om det er gått flere måneder siden han vant «Farmen kjendis», ser det ikke ut til at populariteten hans er svekket. Her sammen med samboer Randi Sørum. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Fem måneder er gått siden Leif Einar Lothe (47) dro i land seieren i «Farmen kjendis», og det er ingen tvil om at oddingen fortsatt er populær blant fansen.

Foruten å drive med sprenging, gravemaskiner, skruing og mekking, har TV-profilen også slått seg opp som artist, hvor han i sommer turnerer landet rundt på ulike spillejobber.

Når Seoghør.no ringer Lothe, er han nettopp ferdig med en opptreden på Tysnesfest ytterst i Hardangerfjorden.

- Hvor mange konserter jeg har spilt til nå?! Å herregud ... Cirka 40, og det er kanskje 20 som gjenstår, forteller han.

Bilder frå konserten i Bergen! 💥 Foto 1: Ørjan Deisz Foto 2 & 3: Emil Breistein

Et innlegg delt av Lothepus (@lothepus)

Kjøpt turnébuss

Lothe er som kjent ikke en som sparer på kruttet - uansett hva han foretar seg. I forkant av sommerens mange konserter gikk han dermed til anskaffelse av en turnébuss.

Å overnatte i den, gjør han derimot ikke.

- Ja, jeg kjøpte en svær buss, men jeg bor på hotell. Vi er jo rundt 10-11 stykker, og det er bare seks sengeplasser, så da blir det slik. Jeg har vel overnattet der én natt.

Turnébuss må ein ha!

Et innlegg delt av Lothepus (@lothepus)

- Hvor mye måtte du punge ut med for bussen da, Lothe?

- 7-8 millioner kroner. Neida, men det gikk noen tusenlapper, kan du si.

- Snakker vi et sekssifret beløp?

- Det gikk et par hundre tusen. Jeg kjøpte først en hestevogn til 330 000 kroner, men så hadde vi ikke noen bil som kunne dra den. Den var utrolig fin, og var ment til å brukes i forbindelse med salg av «Lothepus»-merchandise, men slik gikk det altså ikke. Ideen var kjempegod, men nå står den bare der.

- Skummelt

Selv om «Lothepus» har fått heller lunken mottakelse blant anmelderne, ser det ikke ut til å skremme publikum. 47-åringen forklarer at målgruppa har et stort spenn.

- Det er alt fra personer i barnehagealder til folk med rullator. Mye godt og blandet, men de er kjempefine alle sammen. Det eneste er at jeg må ha masse vakter, fordi fansen blir for pågående til tider, noe som er skummelt. De presser opp mot gjerdene. Jeg måtte ha rundt sju vakter på min siste konsert, for å holde folk tilbake, påstår TV-profilen.

- Hvordan oppfører fansen seg overfor deg når du holder konsert?

- Det er bare god stemning. Jeg fikk faktisk en BH slengt opp på scenen for ikke så lenge siden. Det er koselig det. Det er sikkert Randi (samboer, journ.anm.) som står og hiver de opp til meg, for å «booste» egoet mitt, sier han og ler høylytt.

Saken fortsetter under.

Rider på konsertene

I ekte artistliv-stil har Lothe også en såkalt «rider» - en liste over hva artister krever skal være på plass backstage i forbindelse med en konsert.

- Jeg og bandet må ha skråskårne jordbær, og de må være kuttet fra høyre mot venstre, sier han og humrer.

- Det var det en i bandet som kom på. Neida, men vi ønsker oss gjerne noe mat, og vann uten bobler. En kasse øl, en flaske hvitvin og en flaske rødvin. Etter en konsert er det viktigste for meg å roe ned. Da tar jeg meg en røyk, stikker ut til publikum og skriver noen autografer, sier han.

LES OGSÅ: Leif Einar «Lothepus» Lothe på sykehus etter eksplosjon

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer