Kvinnelig toppblogger tiltalt for vold

Skal ha slått og kastet glass i ansiktet på en mann.

MÅ I RETTEN: En kvinnelig toppblogger i 20-åra er tiltalt for vold mot mann. Må i høst møte i retten. Foto: NTB Scanpix
MÅ I RETTEN: En kvinnelig toppblogger i 20-åra er tiltalt for vold mot mann. Må i høst møte i retten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En toppblogger i 20-åra må møte i retten i høst, tiltalt for vold mot en 25 år gammel mann.

I tiltalen kommer det fram at hendelsen skal ha funnet sted på en privat fest i Oslo.

«Søndag 25. februar 2018 ca. kl. 00.00 i XX i Oslo, slo hun YY i ansiktet samt at hun kastet et glass eller en flaske i ansiktet til YY slik at han fikk et kutt i pannen som måtte sys med fire sting.», heter det i tiltalen.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med den tiltalte.

Overfor Nettavisen nekter den tiltalte toppbloggeren for å ha gjort noe straffbart. Ifølge kvinnen skal hun i foranledningen til hendelsen ha blitt provosert av den fornærmede mannen.

- På festen snakket jeg med en venninne før han (den fornærmede) helt ut av det blå kom bort til oss. Jeg ante ikke hvem han var, men han og kjæresten visste hvem jeg var fordi jeg er en offentlig person. Det passet dårlig at han kom bort fordi jeg og venninnen min var midt i en seriøs samtale, sier toppbloggeren til Nettavisen og legger til at de etter noe tid skal ha bedt mannen om å forlate boret deres, og at han da skal ha blitt ufin.

Det skal ha utløst en krangel mellom den tiltalte og fornærmede.

- Plutselig kjente jeg at jeg fikk en drink i ansiktet. Jeg fikk sprit inn i øynene og kjente at det svidde. Jeg fikk panikk og kastet glasset i hånden i retningen hvor spriten kom fra. På dette tidspunktet så jeg ingenting, jeg var i sjokk, redd og kastet armen ut i ren refleks. Det var aldri meningen å treffe ham, men han hadde uflaks.

I tiltalen kommer det fram at kvinnen skal ha slått mannen. Dette benekter hun overfor nettavisa.