Johnny Depp:

Kvinne sjokkerte:
- Denne babyen er din

En kvinne fanget oppmerksomheten med sine sjokkerende uttalelser i rettssalen mandag.

UFORGLEMMELIG: Mandag skjedde det en overraskende hendelse under rettsaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Foto: Jim Watson / AP / NTB
UFORGLEMMELIG: Mandag skjedde det en overraskende hendelse under rettsaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Foto: Jim Watson / AP / NTB Vis mer
Publisert

Rettssaken mellom det tidligere ekteparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) skal etter planen nærme seg veis ende i disse dager.

Hittil har den pågående rettssaken fått massiv oppmerksomhet og flere millioner mennesker følger tett med. I løpet av de siste ukene har det også kommet frem bisarre avsløringer som har fått seerne til å måpe.

Mandag skjedde det riktignok noe helt uventet i rettssalen da TV-kameraene var slått av.

- Bare en spøk

En kvinne hevdet nemlig at «Pirates of the Caribbean»-skuespilleren er faren til barnet hennes. Det skjedde under den tradisjonelle morgenpausen, skriver blant andre ET Canada.

Til tross for at kameraene var avslått under hendelsen, var det fortsatt journalister og fotografer til stede. De var dermed vitne til det som skjedde og fanget opp det uforglemmelige øyeblikket på video.

Angenette Levy (44), korrespondent og TV-vert for Law&Crime Network, var en av reporterne som befant seg i rommet da det skjedde. I etterkant sa hun følgende om hendelsen:

- Plutselig, denne kvinnen... hun står opp bakerst i rettssalen med babyen sin, og hun sier «Johnny, jeg elsker deg, sjelene våre er koblet sammen», fortalte Levy i et avsnitt som ble sendt av nyhetskanalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.