Justin Bieber:

Kvinne i 40-årene brøt seg inn hos Justin Bieber

Ble funnet vandrende på popstjernas eiendom.

TOK SEG INN PÅ EIENDOMMEN: En kvinne i 40-årene tok seg mandag inn på eiendommen til Justin Bieber, hvor hun hadde som mål å finne superstjerna. Foto: NTB Scanpix
TOK SEG INN PÅ EIENDOMMEN: En kvinne i 40-årene tok seg mandag inn på eiendommen til Justin Bieber, hvor hun hadde som mål å finne superstjerna. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Mandag ble en kvinne i 40-årene arrestert, etter at hun hadde brutt seg inn på eiendommen til verdensstjerna Justin Bieber (23).

Ifølge TMZ ble vedkommende funnet vandrende rundt artistens hus i Beverly Hills, og det skal være tredje gangen hun har tatt seg inn på eiendommen denne uken.

Bieber var hjemme da hendelsen oppsto, men kvinnen lykkes ikke i å ta seg inn i selve huset, hvor han befant seg. Det var Biebers sikkerhetsvakter som oppdaget henne og kontaktet politiet.

Justin har så langt ikke kommentert hendelsen.

Ny tatovering

Det er ikke første gang popikonet har skapt overskrifter den siste uken.

Lørdag delte han nemlig en video av seg selv på Instagram, hvor han viste frem sin nyeste tatovering - til noens fortvilelse og til andres begeistring.

Tatoveringen dekker nærmest hele mageområdet til artisten, som fra før har fylt både armer og bryst med blekk.

- Ødelagt

Kroppskunsten har ikke gått ubemerket hen i kommentarfeltet, hvor store deler av fansen uttrykker sjokk over det massive verket.

- Du har ødelagt kroppen din, mener en.

Der noen synes at tatoveringen blir for dominant, støtter andre imidlertid sitt idol.

- Jeg synes dette blir for mye, men hvis den gjør deg glad, så er det greit. Jeg elsker deg uansett, skriver en annen.

LANGT FÆRRE TATOVERINGER: Ifølge People skal Bieber ha tatt godt over 60 tatoveringer i løpet av årene. Slik så han ut i 2015. Foto: NTB Scanpix
LANGT FÆRRE TATOVERINGER: Ifølge People skal Bieber ha tatt godt over 60 tatoveringer i løpet av årene. Slik så han ut i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

26 timer

Ifølge People er det Keith «Bang Bang» McCurdy som står bak tatoveringen. Han skal ha brukt totalt 26 timer - spredd over tre dager - på å ferdigstille verket.

På sin egen Instagram-profil skrev McCurdy, som er kjent for å tatovere en rekke kjendiser, at han aldri har gjennomført et lignende prosjekt tidligere.

- Tusen takk for tilliten. I løpet av mine 13 år som tatovør, er dette mitt største verk hittil. Du er sykt tøff!, skrev han.

Popstjerna har fra før godt over 60 tatoveringer. Etter alt å dømme, blir verket på magen antakelig ikke hans siste.

UKVEMSORD: Justin Bieber er i Australie på turné. Da en australsk reporter spurte om han kunne si hei til fansen, fikk han ikke akkurat et vennlig svar tilbake. Video: Seven Network via CNN Vis mer

Ble avvist

Tatovering eller ei - det er ingen tvil om at Bieber fortsatt er en populær mann.

Det hører heller ikke akkurat til sjeldenhetene at det deles bilder av sangstjernen i selskap med vakre kvinner.

Til tross for at damene faller som fluer for «Sorry»-sangeren, må jo også han oppleve å bli avvist fra tid til annen.

Det var nettopp det som skjedde i august da Bieber sendte en melding til treningssenteret Fitness On Broughton på Instagram, i håp om å få vite hvem en av deres ansatte var. Det endte ikke slik han hadde håpet.

Flere brudd

I sommer ble det også kjent at Bieber valgte å avlyse resten av verdensturneen sin, fordi han han gått gjennom en tøff tid og trenger en pause.

23-åringen har vært i rampelyset siden han var 13 år gammel, og har siden vært gjennom en rekke opp-og-nedturer.

Blant annet har han ved flere anledinger stormet av scenen under konserter, blant annet da han holdt en intimkonsert i Oslo i 2015.

TURBULENT FORHOLD: Justin Bieber og Selena Gomez var et par fra 2011 til 2013. Foto: NTB scanpix
TURBULENT FORHOLD: Justin Bieber og Selena Gomez var et par fra 2011 til 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Også kjærlighetslivet hans har skapt overskrifter en rekke ganger. Fra 2011 til 2013 var han sammen med popstjernen Selena Gomez (25), og bruddet gikk hardt inn på dem begge.

I tiden etter har de begge åpnet seg om den vanskelige tiden, men i dag virker det som at de begge har kommet seg videre.

Bieber har også hatt korte forhold med stjerner som blant andre Sofia Richie (18) og Hailey Baldwin (20).

LES OGSÅ: Kylie Jenner feiret bursdag på uvanlig vis

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer