FORFULGT: Christer Sjögren hevder at forfølgeren er harmløs, men synes likevel situasjonen er tøff. Foto: SCANPIX
FORFULGT: Christer Sjögren hevder at forfølgeren er harmløs, men synes likevel situasjonen er tøff. Foto: SCANPIXVis mer

Kvinne forfølger Sjögren

En norsk fan har i flere år vært besatt av dansebandsangeren Christer Sjögren.

SEHER.NO: - Hun er helt besatt av meg og tror at vi har et forhold, sier Christer Sjögren (57) til Expressen.


I flere år skal en norsk kvinne ha forfulgt den populære artisten. Ifølge Sjögren skal kvinnen ha sendt et hundretalls brev, og hun har visstnok ingen planer om å gi opp.


- Hun har skrevet brev til meg stort sett hver eneste uke i mange år. Brevene kan være på opptil 20 sider. Jeg har aldri svart henne, men hun fortsetter å svare som om jeg skulle ha gjort det, forteller han.


For noen år siden dukket kvinnen opp hjemme hos familien Sjögren med en koffert større enn han noensinne hadde sett.


- Kona mi gikk ut for å se hvem det var. Men tilbake fikk hun ingen svar, bare: Hvem er du? Jeg skjønte fort at dette var kvinnen fra Norge. Hun trodde at hun skulle flytte inn hos meg, sier Christer i intervjuet.


Han forteller også at han etter en rolig prat, klarte å overbevise kvinnen om å dra tilbake til Norge. Brevene sluttet også å komme og Christer trodde at alt var over, men der tok han feil...


Nylig dukket nemlig kvinnen opp igjen hjemme hos Christer mens han var alene hjemme.


- Da jeg tittet ut av vinduet, så jeg plutselig at hun igjen var på vei gjennom porten med den store kofferten sin.


- Det er klart det er tøft. Hun innbiller seg jo ting som ikke stemmer, men hun er helt harmløs. Jeg tror ikke hun er farlig, sier Christer, som også denne gangen klarte å snakke kvinnen tilbake til Norge.


 LES OGSÅ: Lindsay plaget av "stalker"