ER DET, ER DET IKKE?: Er dette en mann, eller er det en kvinne? Dette spekulerer flere amerikanske nettsteder over.
ER DET, ER DET IKKE?: Er dette en mann, eller er det en kvinne? Dette spekulerer flere amerikanske nettsteder over.Vis mer

Kvinne eller mann?

Beyoncès danser skaper kjønnsdebatt på nettet.

SEHER.NO: De siste dagene har det rast rykter på flere amerikanske kjendisnettsider om at en av de to mørke skjønnhetene i Beyoncès (27) siste musikkvideo, "Single Ladies", er en mann.

I videoen danser en supersexy og lettkledd Beyoncè rundt i en bitteliten svart tricot og rister på rumpa med sine vakre dansevenninner.

Se musikkvideoen lenger ned!

Og blant de mange spekulasjonene som har kommet frem, er at den slankeste og mørkeste av de to danserinnene egentlig er en av popstjernens koreografer - nemlig 19 år gamle Jaquel Knight.

Kort tid etter at nettstedene først slapp "nyheten", startet en stor debatt vedrørende danserens identitet og kjønn.

For selv om flere kilder hevder at ryktene kun er oppspinn, er det også mange som mener at danseren har flere "mistenkelig" mannlige trekk, skriver Justjared.com.

Blant Seher.nos lesere tordag denne uken, mente hele 70 prosent at "kvinnen" det er snakk om, må være en mann. Likevel har det nå kommet frem at det hvertfall ikke er kjendiskoreograf Knight det her er snakk om.

"Single Ladies" er en av to nye singler Beyoncè har sluppet fra sitt kommende album "I am...Sasha Fierce", og musikkvideoen til låten har allerede rukket å bli en hit på MTV og YouTube.

Om det er på grunn av de rumperistende, halvnakne kvinnene, eller om det er mannfolk-ryktene, vites ikke...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Dansevenninne er ikke kvinne

Se musikkvideoen nedenfor: