Kvinne brøt seg inn på TV-stjernens toalett

- Da han oppdaget henne, stod hun med en murstein i hånda.

<strong>KONTROVERSIELL:</strong> Simon Cowell har fått mange fans og motstandere på grunn av sine tilbakemelding i talentprogram som «X Factor». Foto: All Over Press
KONTROVERSIELL: Simon Cowell har fått mange fans og motstandere på grunn av sine tilbakemelding i talentprogram som «X Factor». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Briten Simon Cowell (52) har tjent seg søkkrik på å utvikle og å opptre som dommer i TV-program som «American Idol» og «X Factor».

Hans mange kontroversielle uttalelser til håpefulle artister har gitt ham både tusenvis av fans og motstandere, noe som har tvunget ham til å installere kraftige sikkerhetssystemer i sine hjem i London og Los Angeles.

Men overvåkingskameraer og alarmer var ikke nok da en kvinnelig fan lørdag klarte å ta seg helt inn på et av toalettene i Cowells hjem i London - mens han var i huset.

- Han hørte et kraftig smell og gikk for å undersøke hva som hadde skjedd. Da han kom inn på badet, stod kvinnen der med en murstein i hånda, sier Cowells talsmann Max Clifford til The Sun.


I løpet av kort tid kom Cowells private vakter og holdt kvinnen på plass til politiet fikk arrestert henne.

Clifford sier at opplevelsen har rystet Cowell.

- Det var som en scene fra en skrekkfilm. Han er heldig at hun ikke hadde med seg en kniv, en pistol eller en annen form for våpen.

Cowell skal ikke ha noe kjennskap til kvinnen, som beskrives som en «fanatisk fan».

Hun sitter nå i varetekt i påvente av at rettssaken mot henne skal begynne.

Dette er ikke første Cowell opplever uønsket oppmerksomhet.

Ifølge The Sun oppdaget han i 2008 at noen hadde plantet en sporingsonde på bilen hans, og tidligere har han også blitt utsatt for sniklytting i studioet til programmet «Britain's Got Talent».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kalte jente «gravid»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer